Leif ”GW” Perssons miljonstöd till Lotta Lundgren

Lotta Lundgren: ”Jag blev erbjuden ett par miljoner”

Uppdaterad 2019-07-10 | Publicerad 2017-01-10

Mitt i skilsmässan fick Lotta Lundgren, 45, oväntat stöd – av Leif ”GW” Persson.

– Jag blev erbjuden ett par miljoner, säger Lotta Lundgren i säsongspremiären av ”Renées brygga”.

”God, smart, rolig. Och rik!”. Alla vill ha en kompis som Leif ”GW” Persson, 71. Det konstaterar tv-profilen Lotta Lundgren i TV4:s ”Renées brygga”.

Lotta Lundgren, som gästar programmet tillsammans med kompisen Leif ”GW” Persson och regissören Josef Fares, 39, berättar i programmet öppenhjärtigt om den turbulenta tiden kring sin skilsmässa, och det oväntade stödet hon fick av sin nyvunne vän.

– Han (Leif ”GW”) kom in i mitt liv när det var som stökigast och ställde sig själv, sitt hem och sin fru till förfogande. Jag var där till och från och fick kvarta över och ligga där hunden tydligen brukade ligga, på den jättestora kudden, säger Lotta Lundgren.

Blev erbjuden miljonlån

Radarparet lärde känna varandra i samband med inspelningen av ”På jakt med Lotta och Leif”, samtidigt som Lotta Lundgren separerade från sina förra man.

– Då kan det vara ganska skönt med en 60-plus farbror som skiljt sig inte mindre tre gånger och inte tycker det är något konstigt, utan pratar jättebra om det och har en mysig inställning till det stora hela.

Men det var inte bara sitt hem som Leif ”GW” Persson ställde till sitt förfogande. I programmet berättar Lotta Lundgren att han även erbjöd henne ekonomiskt stöd.

– Hon hade det väldigt knackigt med pengar. Det är väl inte hela världen. Du kan få låna pengar av mig, berättar Leif ”GW” Persson.

Ja, säg den person som inte vill ha en kompis som ”GW”?

”Renées brygga” sänds i TV4 onsdag 11 januari, klockan 21.00.

ANNONS