Sanna Nielsen om att orka med allsången: ”Min bebis ger mig energi”

”Vi gör det här tillsammans, jag och min lilla bebis”

Publicerad 2021-07-13

Det är ett högt tempo för gravida Sanna Nielsen i ”Allsång på Skansen”.

Nu berättar programledaren om vad som gör att hon orkar med det.

– Jag har så mycket energi, det är väl min bebis som ger mig så himla mycket energi, säger hon.

I slutet av maj berättade Sanna Nielsen, 36, att hon, tillsammans med pojkvännen och musikern Joakim Ramsell, 47, väntade sitt första barn.

Under ”Allsång på Skansens” två första program har hon kört på precis som vanligt i sin programledarroll.

Sanna Nielsen under ”Allsång på Skansen”.

”Lyssnar på kroppen”

Till Aftonbladet säger hon efter förra veckans sändning att hon inte har några problem med att orka med att leda allsången.

– Jag har så mycket energi, det är väl min bebis som ger mig så himla mycket energi tror jag kanske! Jag är pigg och inte ens trött efter programmet. Jag bara tackar, tar emot och njuter av att vi gör det här tillsammans, så känns det som, jag och min lilla bebis. Så det känns lugnt, jag har jättekul. Sedan är jag väl medveten om att när veckorna går så blir jag säkert tröttare och då lyssnar jag på kroppen, men än så länge funkar det jättebra.

Gör du något särskilt när du inte står på scen i programmet för att återhämta dig?

– Jag sätter mig på min lilla stol som jag alltid har, sedan går jag igenom vad nästa punkt är och går vidare till nästa plats, man har väl en ungefär tre minuter på sig. Jag dricker en massa vatten och sedan är man verkligen bara i programmet. Man tänker verkligen inte på att det är en timme och en kvarts sändning. Det känns som en kvart i princip och jag njuter så länge jag mår bra.

I år leder Sanna Nielsen allsången tillsammans med en liten sidekick i magen.

SVT: ”Fullt medvetna”

Per Rådelius, projektledare på SVT och för ”Allsång på Skansen” säger att han ofta pratar med Sanna Nielsen och att de har en transparent dialog om hennes mående under graviditeten.

– Vi är naturligtvis fullt medvetna om att man inte orkar lika mycket när man är gravid. Jag har nästan dagligen kontakt med henne och frågar och vi avväger hela tiden, och vi är mycket måna om att det är viktigt att hon orkar och att hon får sina pauser. Om hon skulle säga till mig att något blir för mycket så skulle jag aldrig pusha igenom det i ett sådant här läge, aldrig.

Följ ämnen i artikeln