Paris Hilton är förlovad: ”Finns ingen annan jag vill vara med”

Paris Hilton.
Paris Hilton.

Paris Hilton och pojkvännen Carter Reum har förlovat sig.

Det avslöjar hon på Instagram, samma dag som hon fyller 40.

”Det finns ingen annan jag vill vara med för alltid”, skriver hon.

Paris Hilton berättade nyligen att hon och Carter Reum, 40, vill skaffa barn tillsammans, och att hon påbörjat en IVF-behandling för att försäkra sig om att de ska få tvillingar. Nu tar paret nästa steg i relationen.

Samma dag som sin födelsedag, den 17 februari, avslöjar Paris Hilton att paret nu förlovat sig.

– När du hittar din själsfrände känner du det, skriver hon om kärlekslyckan.

Ser fram emot nästa kapitel

Till tidningen People öppnar Paris Hilton sig och säger att det senaste året med pandemin förändrat mycket för henne, och att de nya restriktionerna att förhålla sig till har gett henne nya perspektiv på livet.

– I vanliga fall reser jag mycket, men nu har jag haft en chans att stanna hemma och fundera på vad som är viktigt för mig. Relationen med Carter och tiden jag fått spendera med honom är en gåva. Jag ser fram emot vårt nästa kapitel.

Även Carter Reum, säger att han är tacksam över tiden de kunnat spendera tillsammans.

– Jag har fått den unika möjligheten att lära känna den riktiga Paris under de senaste femton månaderna, hur hon är i vardagen. Jag kan inte vara mer lycklig över att ha henne som min blivande fru och partner, säger han.

Friade på stranden

Paret har varit ihop sedan deras första dejt för över ett år sedan. De senaste dagarna har de spenderat på en tropisk paradisö, för att fira Hiltons födelsedag. Stjärnan skriver på Instagram att Reum friade till henne när de gick längs stranden, på väg till en restaurang för att äta middag.

– Jag sa ja, ja till för alltid, skriver Paris Hilton.

Enligt tidningen People var det i lördags, den 13 februari, som pojkvännen – och den nu blivande maken – gick ner på knä. Ringen ska vara designad av Jean Dousset, barnbarnsbarn till den kända klockdesignern Louis Cartier. Förlovningen firade det blivande brudparet tillsammans med vänner och familj.

Publisert:

LÄS VIDARE