Fansen chockas av modellens gravidbild: ”Var är bebisen?”

NÖJE

Underklädesmodellen Sarah är gravid i sjätte månaden.

Instagram visar hon upp sin gravidmage – som är platt och vältränad.

”Var är bebisen?”, undrar de förbryllade fansen.

En gravid kvinna förknippas ofta med en bebisbula till mage.

Men för underklädesmodellen Sarah Stage, 33, är verkligheten en annan. Hennes graviditet ter sig på ett annat sätt. Trots att hon är i sjätte månaden, är hennes mage platt och vältränad.

Sarah Stage blev känd över hela världen 2015 när hon väntade sitt första barn, sonen James. Då som nu var bebisbulan, som vanligtvis infinner sig i takt med att barnet växer och födseln närmar sig, obefintlig.

”Herregud, jag är i chock”

Instagram publicerar hon nu en bikinibild, som chockar hennes följare.

”Herregud, jag är i chock”, skriver en.

”Var i helvete är bebisen?”, undrar en annan.

”Hur är det här möjligt”, frågar sig en tredje.

Många tolkar den minimala bebismagen som ett ohälsosamt tecken. Kommentarerna har inte undgått Sarah Stage, som i flera olika inlägg intygar att bebisen mår bra. I ett inlägg ryter hon ifrån och ber folk sluta skriva om hur en graviditet bör se ut.

”Vi är alla olika”

”Bebis nummer två mår bra och utvecklas precis som den ska. Jag trodde att folk skulle bli mer förstående och hålla sina negativa kommentarer för sig själv efter att jag födde James som vägde över fyra kilo och var frisk. Vi är alla olika och det är det som gör oss speciella och unika”, skriver hon i ett inlägg.

På fredagen lägger hon upp en bild på ett ultraljud, där bebisen tydligt urskiljer sig.

”Mötet med barnmorskan gick jättebra i dag. Bebis väger knappt ett kilo, har ett starkt hjärtljud och stora händer. Tack för alla lyckönskningar”, skriver hon till inlägget.

ARTIKELN HANDLAR OM

Graviditet