Skandalsåpan återupptas: ”Inget fel har gjorts”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3
Förra säsongen av ”Bachelor in paradise”.

NÖJE

Inspelningen av ”Bachelor in Paradise” avbröts plötsligt på grund av ett misstänkt sexövergrepp.

Nu meddelar kanalen ABC att det trots allt blir en ny säsong av den populära kärlekssåpan, rapporterar People.

En dejt mellan deltagarna Corinne Olympios och DeMario Jackson slutade med att paret hade sex inför kamerorna i en pool. Båda deltagarna ska ha varit berusade, och Olympios menade i efterhand att hon inte varit i ett sådant tillstånd att hon kunde ge sitt samtycke.

– Jag är ett offer, sa Corinne Olympios i ett uttalande till People.

– Även om jag har lite minne av den kvällen, har något uppenbart dåligt hänt.

Vill inte släppa material

Produktionsbolaget Warner Bros avbröt inspelningen av programmet och valde att utreda händelsen som de kallade för ”dåligt uppförande”. Nu är utredningen klar, och den visar att produktionsteamet agerat korrekt, och att ingen av deltagarna varit utsatta för fara.

De har gått igenom det inspelade materialet från kvällen, som de inte vill göra offentligt med hänsyn till de inblandade deltagarna, och inget där visar att några fel har gjorts.

DeMario Jackson välkommen tillbaka

Tv-kanalen ABC bekräftar nu att det, trots tidigare uppgifter om att programmet skulle ställas in helt, blir en fjärde säsong och att inspelningen kommer att återupptas.

Enligt källor till Us Weekly har DeMario Jackson blivit ombedd att återvända till programmet. Det är ännu oklart om Corinne Olympios kommer att delta.

”Bachelor in Paradise” väntas ha premiär i USA senare i sommar.

Publicerad:

LÄS VIDARE