Jay- Z om nystarten med Beyoncé: ”Svåraste jag gjort”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Chris Pizzello / TT / NTB Scanpix

Efter nästan tio år tillsammans är de ett av Hollywoods riktiga ”powerpar”.

Nu talar Jay- Z öppenhjärtligt om äktenskapsproblemen med Beyoncé.

– Vi byggde inte på hundra procent ärlighet och det började knaka i fogarna.

Den sista juni släpptes 47-årige Jay-Zs, album 4:44. I den medföljande dokumentären ”Footnotes” berättar han nu om äktenskapsproblemen med hustrun Beyoncé Knowles, 35.

– Det här är mitt liv. Vi byggde ett stort, vackert förhållande som inte byggde på 100 procent ärlighet och därför började allt falla isär. Saker började hända som allmänheten lade märke till, berättar han där enligt E! News.

Han förklarar i klippet att paret var tvungna att inse att de behövde börja om från noll.

– Vi tvingades komma till insikten att ”okej, vi river det här och börjar om från början”. Det är det svåraste jag någonsin gjort.

”inget kan vara fejk”

Jay-Z, som egentligen heter Shawn Carter, och Beyoncé gifte sig 2008 och välkomnade 2012 dottern Blue Ivy.

Det har länge ryktats att paret haft problem, och då Beyoncé släppte albumet ”Lemonade” för ett drygt år sedan tycktes det bekräftat att Jay-Z haft en affär. Albumet handlar nämligen om otrohet.

Nu verkar det dock som att paret löst sina problem, och i juni välkomnade de tvillingarna Sir och Rumi. Jay- Z berättar att deras förhållande idag handlar om att vara ärliga med varandra och med detta som ledord erkänner han att Beyoncé lyssnade på 4:44 långt innan skivan släpptes.

– För att det här ska fungera kan inget vara fejk oavsett hur litet. Jag säger med detta inte att det inte kändes obekvämt, för det var det, men tack vare att vi varit ärliga ett längre tag nu så var det mindre obekvämt.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Jay Z