Tom Hardy förkrossad: Hunden Woody är död

Hyllar vovven i blogg och video: ”Han var min bästa vän”

1 av 2 | Foto: Jonathan Short / AP TT NYHETSBYR N
NÖJE

Skådespelaren Tom Hardy är förkrossad.

Hans bästa vän - hunden Woody har dött.

– Han var en ängel. Och han var min bästa vän, skriver han på sin blogg.

Tom Hardy hittade Woody medan han spelade in filmen ”Lawless”. Woody är ett smeknamn för Woodstock. När Hardy hittade honom var Woody bara en elva veckor gammal valp.

I ett långt känslofyllt inlägg på sin blogg berättar skådespelaren att Woody nu har dött efter att ha kämpat med en muskelsjukdom under sex månader.

”Han var bara sex år. Han var alldeles för ung för att lämna oss och vi här hemma är förkrossade efter att ha förlorat honom. Jag är så tacksam för hans lojala sällskap och kärlek och det tröstar något att han inte längre lider, skriver han.

Till inlägget har Hardy även publicerat ett nio minuter långt hyllningsklipp med bilder på honom och Woody tillsammans.

”Kommer alltid älska dig”

Hardy berättar också att Woody ofta fick följa med på filminspelningar och premiärer och att han blev älskad av alla som mötte honom.

”Han var en ängel. Och han var min bästa vän. Vi gick igenom så mycket tillsammans”.

Till sist skickar han en hälsning till sin trogna vän och nämner även Max, hans första hund som dog för ett antal år sedan.

”Tack Woody för att du valde att hitta oss. Vi kommer att älska dig och vara med dig för alltid. Aldrig någonsin glömd. Din Tom älskar dig bortom ord. Till månen och tillbaka igen och igen mot oändligheten och vidare. Spring med Max nu och änglarna. Vi ses när jag kommer dit”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tom Hardy