Madonnas dotter Lourdes fling med Benjamin Ingrosso

En romans mellan Benjamin Ingrosso, 19, och Madonnas dotter Lourdes Leon, 20?

Inte en omöjlighet, i alla fall om man ska tro Pernilla Wahlgren.

Världsstjärnans dotter ska ha spanat in Ingrosso under en vistelse i New York, skriver Wahlgren på sin blogg.

Familjen Wahlgren Ingrosso befinner sig just nu på semester i New York. Förutom shopping, turistande och tv-inspelning för ”Wahlgrens värld” har de även hunnit med lite kändisspaning.

På sin blogg skriver Pernilla Wahlgren att familjen under ett parkbesök fick syn på Lourdes Leon, 20, dotter till självaste Madonna.

Under en bild på sina söner skriver Pernilla Wahlgren:

”Här kan man ju tro att jag plåtade sönerna, men jag använde dom mest som en ursäkt för att smygfotta Madonnas dotter Lourdes som satt med sina vänner på en annan parkbänk! Man ser henne ju knappt, men det är tjejen längst ut till höger.”

”Tyckte Benjamin var het”

Och det verkar inte bara vara Wahlgrens som uppmärksammat Lourdes. Även hon och hennes kompisgäng ska ha fått syn på svenska kändisfamiljen, och framförallt Benjamin Ingrosso.

”Det var lite kul att se hur hon och hennes tjejkompisar fnittrade och pekade och spanade in Benjamin när han gick förbi.  Dom tyckte uppenbarligen att han var het, haha…!”, skriver Pernilla Wahlgren.

Gjorde slut efter fyra år

Benjamin Wahlgren gjorde i höstas slut med sin flickvän sedan fyra år. Han har tidigare berättat att låten ”Good lovin”, som slutade femma i Melodifestivalen, handlar om uppbrottet.

Huruvida det skulle kunna bli något mellan den unga mellostjärnan och Lourdes Ciccone låter vi vara osagt.

Men visst är det en kittlande tanke att tänka sig framtida söndagsmiddagar med kändisfamiljerna?

Publisert:

LÄS VIDARE