Youtubestjärnan bekräftar uppbrottet med pojkvännen

Det har spekulerats i veckor om att förhållandet mellan Youtubestjärnan Jeffree Star och pojkvännen Nathan Schwandt är över.

Nu bekräftar Jeffree Star själv uppbrottet på Youtube.

– Jag trodde aldrig att dagen skulle komma där jag sitter och pratar om det här, säger han i klippet.

Ryktena om att den amerikanska Youtubestjärnan och influencern Jeffree Star, 34, och hans pojkvän Nathan Schwandt, 26, har gjort slut efter fem år tillsammans har pågått i flera veckor.

Nu bekräftar Jeffree Star att så är fallet.

”Vi har gjort slut”

I en Youtube-video, som på knappt fyra timmar fått fler än sju miljoner visningar, berättar han att förhållandet är över.

– Jag trodde aldrig att dagen skulle komma där jag sitter och pratar om det här. Vi har försökt att filma det här tio gånger nu och jag har gråtit varje gång. Vi är några veckor in i att jag och Nathan inte längre är tillsammans och jag vet inte ens var jag ska börja. Det finns inget enkelt sätt att säga det här, men vi har gjort slut, säger han i det 17 minuter långa klippet.

Vidare berättar han att han varit tyst om situationen för att få en chans att hinna läka.

– Vi är båda i chocktillstånd. Jag är förstörd och så ledsen. Jag vaknar inte längre bredvid mitt livs kärlek, säger han, och meddelar också att de kommer att fortsätta att vara vänner.

Anledningen till varför paret har valt att gå skilda vägar framkommer inte i videon.

Säljer smink för nästan en miljard per år

Nathan Schwandt har ingen egen Youtube-kanal, men har medverkat i många av Jeffree Stars videor genom åren, och därmed också blivit ett känt namn för Jeffree Stars följare.

I kommentarsfälten på Youtube och Instagram är även många av följarna förkrossade över uppbrottet och skriver att de ”inte längre tror på kärleken”.

Jeffree Star har fler än 15 miljoner följare på Instagram och fler än 17 miljoner prenumeranter på sin Youtubekanal, där han bland annat recenserar sminkprodukter. Han är en av världens rikaste youtubers, enligt Forbes.

Han är också ägare och grundare till det framgångsrika sminkmärket Jeffree Star Cosmetics. Enligt en artikel i Forbes från 2018 säljer hans sminkmärke för mer än 100 miljoner dollar, cirka 950 miljoner svenska kronor, årligen.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN