Westlife-stjärnan och fästmannen väntar barn

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Josefsen, Jon-Michael / TT NYHETSBYRÅN
Markus Feehily

NÖJE

Det händer mycket i Westlife-stjärnan Mark Feehilys liv just nu.

Han väntar nämligen barn med fästmannen Cailean O'Neill.

”Det här är vårt livs stoltaste ögonblick”, skriver Feehily på Twitter.

Mark Feehily, främst känd från Westlife, har nyligen sagt att han vill bli pappa innan han fyller 40 år.

Och det ser onekligen bra ut för stjärnan som under dagen meddelade på Instagram att han och sin fästmannen Cailean O'Neill väntar barn. Beskedet kommer samma dag som världsstjärnan fyller 39 år.

”Tack för alla gratulationer på min födelsedag. Det är den bästa födelsedagen någonsin eftersom jag nu kan berätta att vi senare i år kommer att bli pappor för första gången. Det här är vårt livs stoltaste ögonblick och vi är otroligt exalterade över att kunna berätta om det”, skriver Mark Feehily och visar upp en spegelselfie på sig och pojkvännen samt visar upp en ultraljudsbild på bebisen.

Förlovade sig i början av året

Mark Feehily och Cailean O’Neill har varit ett par i över sex år. I februari tidigare i år förlovade de sig under en kärlekssemester på Maldiverna.

”2019 har varit fantastiskt så här långt och det är bara början”, skrev han på Instagram då och delade med sig av en bild på förlovningsringen i sällskap med två glas champagne.

Artisten har hela tiden varit fåordig om sin partner Cailean O’Neill och sagt att han inte är en person som uppskattar rampljuset.

– Han är inte tystlåten, tro mig, men han har ingen erfarenhet av musikbranschen och han är ganska blyg när det kommer till att dyka upp på röda mattan, har han sagt i en tidigare intervju med Daily mail.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN