Publicerad:
Uppdaterad:

Ann Wilsons kärlekslycka: Har hittat tillbaka till exet

”Väldigt kära och lyckliga”

Av: Anna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

För två år sedan gick de skilda vägar.

Men nu har ”Let’s Dance”-domaren och Dejan Borko hittat tillbaka till varandra.

– Vi är väldigt kära och lyckliga, säger Ann Wilson till Aftonbladet.

Det var för tre år sedan som en glädjestrålande Ann Wilson, 51, berättade att hon var förälskad. Mannen som hade fått henne på fall var Dejan Borko, 53, och hon förklarade för Aftonbladet att han fick henne att må ”fantastiskt bra”.

Men året därpå beslutade de sig plötsligt för att gå skilda vägar och singellivet blev ett faktum för ”Let’s Dance”-domaren.

Men nu kan Aftonbladet berätta att de har hittat tillbaka till varandra och på rak fråga bekräftar Ann Wilson att hon och Dejan Borko återigen är ett par.

– Det stämmer, vi är väldigt kära och lyckliga. Nu har vi fått ihop allt mycket bättre och jag tycker det känns som vi har landat rätt och hittat en balans. Jag hoppas det i alla fall, säger Ann Wilson med ett leende och fortsätter:

– Det har varit tre turbulenta år med mycket berg-och-dal-bana. Vi blev tillsammans första gången för tre år sedan och vi har verkligen jobbat på att utveckla vår relation. Men nu är allt jättebra och det känns såklart härligt. Men vi tar livet som det är och känner ingen stress.

Ann Wilson och Dejan Borko har hittat tillbaka till varandra.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / TT NYHETSBYRÅN
Ann Wilson och Dejan Borko har hittat tillbaka till varandra.

Ni ser väldigt kära ut de få gånger man sett er på sociala medier?

– Det är vi. Vi har det väldigt bra. Han är inte den som syns så mycket på sociala medier och verkar kanske lite hemlig utåt sett, men privat är han helt fantastisk och vi har så roligt ihop.

Än så länge bor de inte ihop, åtminstone inte på pappret. Ann Wilson skrattar när vi frågar om de därför sover över hos varandra ofta.

– Det kan man säga. Det är superhärligt. Vi är hemma hos mig en hel del.  

Ann Wilson berättar också att de var iväg på en skidresa med alla barnen för en tid sedan.

– Vi tänkte att vi skulle låta barnen träffas lite mer. Jag har en pojke som är 16 år och han har tre barn som är lite äldre. Vi åkte skidor tillsammans och det var jätteroligt.

Ann Wilson var tidigare gift med Paul Wilson och tillsammans har de sonen Tim, 16. De skilde sig 2010 efter tjugo års äktenskap.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN