”Bachelor”-paret går skilda vägar efter fyra år tillsammans

Pär och Rebecca träffades i dokusåpan 2015

Uppdaterad 2019-09-25 | Publicerad 2019-09-24

”Bachelor”-Pär Nilsson och Rebecca Stenström har gått skilda vägar efter fyra år tillsammans.

Nu berättar han om beslutet för Nöjesbladet.

- Vi har kämpat ett tag och vi har kommit till en plats på vägen där våra vägar inte riktigt möts och hur vi vill tillbringa våra liv.

Pär Nilsson mötte kärleken i Rebecca Stenström i ”Bachelor” för fyra år sedan. Åtta månader efter han valt henne i programmet flyttade de ihop i Pär Nilssons lägenhet i Stockholm.

– Vi vill bara skicka en hälsning på alla hjärtans dag och vi har firat den med att vi har varit ihop i åtta månader. Jag flyttar i april till Stockholm. Det ska bli jättemysigt, sa Rebecca Stenström i ett tv-klipp på Facebook medan Pär Nilsson stod bredvid och filmade.

Från Stockholm till Småland

Sedan en tid tillbaka bor de dock i småländska Eksjö. Men nu har Pär Nilsson och Rebecca Stenström plötsligt beslutat sig för att gå skilda vägar, något Pär Nilsson skriver om i ett långt inlägg på Facebook.

”4 år, 4 år med väldigt mycket kärlek, skratt, bus, passion och äventyr.. men även med väldigt mycket kämpande... Så det är med sorg i våra hjärtan som vi går ut och meddelar att vi inte längre är ett par”, skriver han och poängterar att de skiljs som vänner:

”Vi tycker om varandra otroligt mycket fortfarande men har efter lång tids kämpande kommit fram till att detta är för det bästa för oss båda”.

Pär: ”Inget tjafs eller bråk”

När Nöjesbladet pratar med Pär Nilsson berättar han om beslutet och hur känslorna går.

– Det är inget särskilt som har hänt egentligen, så inget tjafs eller bråk. Men vi har kämpat ett tag och vi har kommit till en plats på vägen där våra vägar inte riktigt möts och hur vi vill tillbringa våra liv.

Är det några val i livet ni inte är överens om, som barn eller bröllop?

– Nja... Men absolut, jag är väl mer inställd på att satsa på min karriär innan jag skaffar barn. Och innan jag skaffar barn vill jag vara säker på var jag ska bo. Vi har också olika tankar gällande barn. Och jag är inte säker på att jag vill bo och leva i Eksjö permanent. Får man barn får man räkna med att tillbringa de kommande arton åren här.

Nöjesbladet har även varit i kontakt med Rebecca Stenström som kommenterar uppbrottet i ett sms.

”Det är verkligen tråkigt! Men detta är verkligen gemensamt från oss båda. Och vi tog detta beslut i maj men vi ville landa i det själva först innan vi gick ut med det. Så vi har redan bearbetat detta ett tag. Vi har fortfarande känslor för varandra, men vårat livspussel går inte riktigt ihop i övrigt, därav tar vi detta beslut. Sen får vi se vad framtiden visar”.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln