Raseriutbrottet i Bachelor: ”Möblerade om hotellrummet”

Blev vansinnig när TV4 plötsligt ändrade reglerna

TV4 och produktionsbolaget förde årets ungkarl bakom ljuset.

”Bachelor”-Simon Hermansson, 29, blev rasande när han fick veta sanningen.

– Jag skrek nog på väldigt många, jag blev otroligt förbannad och kände mig sviken, säger han.

Han trodde att han skulle kunna välja fritt bland de 22 kärlekstörstande singeltjejerna i ”Bachelor”.

Så när TV4:s systerkanal Sjuan och produktionsbolaget Warner Television Sverige plötsligt kullkastade alla förutsättningar blev Simon Hermansson, 29, rasande.

Simon Hermansson, 29.
Simon Hermansson, 29.

Raseriutbrott

Det värsta vredesutbrottet utspelade sig på hans hotellrum.

– Jag blev otroligt förbannad. Som jag brukar säga, jag möblerade om i hotellrummet, säger han.

– Jag skrek nog på väldigt många, jag blev otroligt förbannad och kände mig sviken.

För plötsligt introducerade produktionen ännu en ungkarl som skulle vara med och tävla om singelkvinnornas uppmärksamhet. Än så länge har TV4 och Sjuan bara beskrivit honom somFelix, två meter lång och ingenjör”.

– Jag trodde att jag skulle vara själv så det var en otrolig chock för mig, sen kom ilskan, sen att brösta upp, visa att man är där av rätt anledning och att man är där för tjejernas skull, säger Simon Hermansson.

”Starkt på väg hem”

Han blev så arg och besviken över att ha blivit lurad så han var på väg att resa hem från Sydafrika och hoppa av tv-inspelningen.

– Jag var starkt på väg hem faktiskt. Jag kände att det här var inte nånting som jag hade signat på. Men sen kom tävlingsinstinkten in och jag kände att inte fan ska han komma här och ta mina tjejer, det kan han fetglömma.

Det är första gången någonsin i ”Bachelors” historia med två singelkillar, hur fick ni tävla mot varandra?

– Eftersom vi är två stycken så kan båda välja att ge en ros till samma tjej och liknande. I slutändan kan det faktiskt bli så att vi gillar samma tjej och då får ju hon välja, vilket är en otroligt tvist på det och där blev jag lite förbannad också för då utsätter jag mig för en annan sak än jag skrivit på.

”Var där för min skull”

Vad var det som fick dig att ändå stanna kvar i Sydafrika?

– Att jag visste att tjejerna hade sökt just till mig och var där för min skull. Jag har lite medömkan med honom också för han behövde kämpa lite hårdare eftersom ingen hade en aning om vem han var.

När förändringen i programmet presenterades försvarade TV4:s exekutiva producent Hans Abrahamsson tilltaget.
– Det var dags att skjuta över en del av makten till tjejerna. Konkurrensen gör att killarna behöver anstränga sig mer än någonsin, sa han i ett pressmeddelande.

”Bachelor” har premiär i Sjuan och TV4play måndag 7 oktober 19.00 och sänds måndagar till torsdagar. Exakt när ungkarlsutmanaren kliver in i spelet är ännu oklart.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I andra avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Alexander varför han kände sig hjärntvättad under inspelningen.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE