Solsidan

Här är nya paret i ”Solsidan”

Peter Apelgren och Katia Winter spelar grannpar

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

”Solsidan”-gänget får tillökning.

I den nya säsongen dyker Peter Apelgren och Katia Winter upp som paret Eric och Suzy Kenneby.

Det blir dramatiskt eftersom Suzy är Mickans gamla mobbare.

”Solsidan” får två nya rollfigurer i säsong sex när det smarta och framgångsrika paret Eric (Peter Apelgren) och Suzy Kenneby (Katia Winter) flyttar till kvarteret.

De vore egentligen perfekta nya vänner till Fredde (Johan Rheborg) och Mickan (Josephine Bornebusch) om det inte vore för att Suzy mobbade Mickan under skoltiden. Nu måste Mickan träffa sin gamla plågoande varje dag.

”Solsidan” var både läskigt och underbart och läskigt att göra. Men alla i teamet var så snälla, som när en gammal släkting kommer och hälsar på. En som man tycker om menar jag nog. Det konstiga var att det regnade när vi filmade, säger Peter Apelgren i ett pressmeddelande.

Premiär i oktober

– Att göra ”Solsidan” i våras var verkligen otroligt kul, och Suzy är en helt annan typ av karaktär än vad jag har gjort tidigare. Det känns extra kul att få göra något så svenskt som ”Solsidan” eftersom jag i princip bara har jobbat i internationella produktioner tidigare, säger Katia Winter.

Huvudrollerna i ”Solsidan” görs av Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin och Malin Cederbladh. Den nya säsongen har premiär på C More den 6 oktober och på TV4 den 20 oktober.

Följ Nöjesbladet för den absolut bästa tv-bevakningen - bli otroligt allmänbildad på kuppen

ANNONS

Hitta dina favoriter bland hundratusentals ljudböcker - prova Nextory gratis i 30 dagar!

Extern länk från Nextory

Gå till kampanjen

Publisert:

LÄS VIDARE

”Jag är en väldigt känslig person privat”

ÄMNEN I ARTIKELN

Solsidan

Katia Winter

Peter Apelgren

TV4