Lance Hedman Graaf om relationen med Linn Hegdahl

Fick stöd från Magnus Hedman under ”Let’s dance”

avAlex Hartelius

Juryn hyllade Lance Hedman Graafs och Linn Hegdahls dans.

Tony Irving tyckte att paret förmedlade en intim känsla – och efter programmet berättade Lance om deras relation.

– Linn är som min mamma och hon skäller på mig, säger han till Nöjesbladet.

Lance Hedman Graaf och danspartnern Linn Hegdahls ”cha cha” imponerade både på juryn och publiken under ”Let’s dance”-premiären.

– Det är fascinerande att du satte allting. Men det som är bäst är att du hade en så intim känsla med Linn och dansade som en mogen man och inte en 18-åring, säger Tony Irving i programmet.

Efter Tony Irvings ord om deras fina kontakt så säger han till Nöjesbladet att han och Linn har en nära relation, men att det rör sig om en vänskaplig sådan.

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Linn Hegdahl och Lance Hedman Graaf är partners i ”Let’s dance”.

– Linn är som min mamma och hon skäller på mig. Visst, det är en viss kärlek, men inte en sån kärlek, utan vi är mer vänner. Vi är fan med varandra varje dag i sex timmar, klart man blir vänner, men det är ingen romans så, säger han.

Pappa Magnus Hedman i publiken

Oavsett relation så fick paret 14 poäng för sin dans och landade på en andraplats vid programmets slut.

– Det är jättekul, nu gäller det att man levererar höga poäng varje vecka så man inte bara är bra en gång, det gäller att träna jättehårt, säger Lance.

I publiken satt pappa Magnus Hedman och stöttade sonen Lance. Kamerorna fångade en märkbart tagen pappa som efter programmet berättade om hur stolt han var över sin son.

– Det är jättekul att ha föräldrarnas stöd, det är en liten push även om man inte tänker på det så mycket, säger Lance och fortsätter:

– Han tyckte att jag var jätteduktig, så jag blev jätteglad.

ARTIKELN HANDLAR OM