”Sommarkrysset” ställs in – Gry Forssell: ”Såklart jättetrist”

Sänds inte för första gången på 15 år

Gry Forssell, programledare för ”Sommarkrysset”.
Gry Forssell, programledare för ”Sommarkrysset”.

”Sommarkrysset” på Gröna Lund ställs in i sommar.

”När det stod klart att jag inte skulle göra det i år var det såklart jättetrist”, skriver programledaren Gry Forssell i ett sms.

Samtidigt planerar TV4 att genomföra ”Lotta på Liseberg”.

Sommarkrysset” från Gröna Lund har sänts varje sommar sedan 2005.

Men nu bekräftar TV4 att programmet ställs in, för första gången på 15 år.

”Går inte att få ihop”

På frågan om varför man ställer in ”Sommarkrysset” men samtidigt planerar att genomföra ”Lotta på Liseberg” i sommar svarar TV4:

”Tyvärr går det inte att få ihop ’Sommarkrysset’ i år. Men vi är glada att vi kommer genomföra ’Lotta på Liseberg’, vilket vi kommer återkomma med mer information om”, skriver Tanja Tabrizian, presschef på TV4 och C More, i ett sms.

Gry: ”Så klart jättetrist”

Gry Forssell, 47, har tillbringat varje sommar sedan 2006 på Gröna Lunds stora scen som programledare för ”Sommarkrysset”, med undantag för 2009 då hon fick sin dotter.

”I ur och skur, solsken och regn, så när det stod klart att jag inte skulle göra det i år var det så klart jättetrist. Och jag som alltid har tänkt att min första lediga sommar ska tillbringas utomlands ... Men nu blir jag hemma och ser fram emot att få träffa familjen mer och ha min första längre sammanhållande ledighet. Och 100 procent fokus på mitt radioprogram ’Gry Forssell med vänner’ som jag ju sänder varje dag 06-10 på Mix Megapol”, skriver hon i ett sms.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE