Carola Häggkvist

Efter uppbrottet: Nu säljer Carola och Jimmy gemensamma miljoninvesteringen

Carola: ”Gör en Läckberg helt enkelt”

Av: 

Torbjörn Ek

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist.
Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist.

NÖJE

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist säljer sin gemensamma miljoninvestering.

Det före detta paret visar upp den sjönära Roslagstomten på Instagram.

– Vi köpte den för några år sen men nu har relationen förändrats, säger Carola.

Det var en gemensam investering för några år sedan. Men efter att Carola Häggkvist, 53, och Jimmy Källqvist, 50, gjorde slut förra året har det före detta paret nu bestämt sig för att sälja tomten i Roslagen.

– Det var grannar i Bromma som flyttade till det området och som gjorde oss intresserade och tyckte att det skulle vara mysigt att ha ett ställa där och så tänkte vi att det kunde vara en bra affär också, säger Carola om investeringen.

Nu är den 2 700 kvadratmeter stora tomten till salu och utropspriset är satt till 2 595 000 kronor.

– Vi köpte den lite spontant. Eller lite så där att vi köpte den för några år sen, men nu har både relationen förändrats och Jimmy har sin tomt som han bygger på i Steninge. Jag vill hellre hitta en befintlig gård om jag skulle köpa ett lantställe i dag.

Carola i december 2019.

Gör som Läckberg

Carola och Jimmy visar upp tomten på Instagram och under torsdagen lade den folkkära artisten också upp ett flertal Instagram storys om tomten, som ligger på en bergskulle med sjöutsikt mot Vätösundet utanför Norrtälje. Carola skrattar över tilltaget för att locka fler spekulanter. Hon jämför det med hur författaren Camilla Läckberg använde Instagram när hon i juni annonserade ut försäljningen av sitt sommarhus i Norrtälje.

– Vi gör en Läckberg helt enkelt, säger hon med ett skratt.

Letar en en bondgård

Carola Häggkvist har under sommaren gjort succé i det mindre formatet genom ett flertal utsålda så kallade picknick-spelningar för 50 personer i Steninge Slottslada, ett stenkast från där både Carola och Jimmy bor i intill Steninge slott. Samtidigt fortsätter hon att leta efter ett eget sommarställe, gärna i Roslagen. Helst vill hon hitta en gammal bondgård.

– Jag konfirmerades i Norrtälje och var ofta på min kusins lantställe där och mormor Ellen hade lantställe där. Men bygga nytt är inte aktuellt för mig. Jag skulle gärna hitta en gård. Gärna en bondgård med kodoft så jag får sätta på mig cowboybootsen. Det får inte vara för fint, säger hon med ett skratt.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Carola Häggkvist

Norrtälje

Instagram

Camilla Läckberg