Glenn Hysén

Glenn och Antonio Hysén har kontakt igen – efter namnbytet

Ringde upp: ”Jag blev helt chockad”

Av: 

Hans Shimoda

Anna Shimoda

NÖJE

De har inte haft kontakt på över ett år.

Nu kan Aftonbladet berätta att Antonio Hysén har ringt pappa Glenn Hysén efter namnbytet – och att de planerar att ses.

– Jag hoppas vi kan bli on speaking terms, säger Glenn Hysén.

Slitningarna inom familjen Hysén har funnits länge, men accelererade när Glenn Hysén och hans fru Camilla ställde ultimatum till Kanal 5 att tvinga bort Helena Hysén ur deras realityserie ”Hyséns”.

Sedan följde en lång rad av bråk om allt ifrån ekonomi till efternamn.

Crescendot på konflikten kom för ganska exakt ett år sedan när Glenn Hysén och Camilla gifte sig utan att barnen Annie och Anton Hysén på plats. Istället åkte de samma dag demonstrativt iväg på spa på Västkusten.

I veckan gick Anton Hysén ut på Instagram och berättade att han hade bytt namn från Anton till Antonio, mer anmärkningsvärt är att han även strukit sitt mellannamn Glenn. På Instagram har han fått frågan hur varför han har tagit bort sin pappas namn.

Glenn Hysén.

Har pratat i telefon

Nu kan Aftonbladet berätta att Antonio Hysén tagit kontakt med pappa Glenn Hysén, den första på långt över ett år.

– Han ringde mig i morse och ville bara förklara hur det låg till. Han bad nästan om ursäkt och sa att han hade bytt namn och att han alltid har velat heta Antonio. Det skiter väl jag i. Vill han heta Antonio så gör det, det bryr väl inte jag mig om. Sedan sa han att ”jag har aldrig velat heta Glenn, vad ska jag med det till då?”. Okej, jag bryr mig inte, det är inga problem. Men jag blev chockad när han ringde. Det var väl ett steg åt rätt håll att han ändå hörde av sig.

Då mår du inte dåligt för att han har tagit bort Glenn?

– Nej, för helvete! Tror ni jag mår dåligt över sådant? Han får göra vad fan han vill, det är ju hans personliga grejer. Det har jag inga som helst problem med. Jag mår alldeles utmärkt, det är alldeles strålande.

Antonio Hysén meddelade namnbytet med två inlägg på sin Instastory, i det till höger framgår det att han strukit tidigare mellannamnet Glenn.

”Behöver ju inte slicka varandra i arslet”

Det är ju stort att ni har haft kontakt efter så lång tid.

– Ja, jag blev helt chockad. Vi kom överens om att vi måste fan sitta ner och prata om saker och ting. Vi kan inte hålla på så här. Det var han som sa det, och jag är inte den som är den och är inte långsint. Det är bara kul att sätta sig och tjöta lite, vad man kommer fram till är en annan sak.

Så det här namnbytet som många kanske ser som lite av en krigsförklaring kanske leder till att ni återförenas?

– Precis! Haha! Jag hoppas man kan bli on speaking terms, men man behöver ju inte slicka varandra i arslet för det. Det kanske kan bli lite bättre. Men de vill fortfarande inte träffa Camilla, och det är så jävla korkat. Jag fattar inte vad hon har gjort för fel. Men vi får se vad som händer och ta det som det kommer.

Men det är okej att Antonio fortfarande heter Hysén?

– Det tror jag nog är okej, haha!

Aftonbladet söker Antonio Hysén för en kommentar.

ANNONS

Sista chansen! 25% rabatt på makeup för alla hudtyper från IsaDora

Extern länk från MEDS

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Glenn Hysén

LÄS VIDARE

”Paradise hotel”-profilen öppnar upp om otroheten: ”Jag var en idiot”

ÄMNEN I ARTIKELN

Glenn Hysén

Hyséns (realityserie)

Anton Hysén

Helena Hysén