Angelina Jolie i adoptionshärva – anklagas för fusk

1 av 4

avMathilde Albinsson

NÖJE

Angelina Jolie anklagas för adoptionsfusk, skriver The Sun.

Enligt en biståndsarbetare i Kambodja är han den biologiske pappan till Hollywoodstjärnans äldste son, Maddox – och han fortfarande har fullmakt över honom.

– Jag skulle vara glad om Kambodja inte behöver se henne igen, säger han till tidningen.

En biståndsarbetare i Kambodja säger till tidningen The Sun att han är pappa till Angelina Jolies äldste son, Maddox. Han ska ha skrivit på officiella dokument som bekräftar hans biologiska band till Maddox.

– I rättegångsdokumenten är Maddox fortfarande min son, hon redde aldrig ut det här, säger han enligt The Sun och fortsätter:

– Jag skulle vara glad om Kambodja inte behövde se henne igen.

Vidare hävdar biståndsarbetaren att han fortfarande ska ha fullmakt över den i dag 15-årige Maddox.

Adoptionsförmedlaren fick fängelse

Adoptionen genomfördes när stjärnan fortfarande var gift med ex-maken Billy Bob Thornton. Adoptionen sköttes av förmedlaren Lauryn Galindo, som senare dömdes till 18 månaders fängelse för att ha förfalskat uppgifter om barn från Kambodja som ska ha adopterats till Amerika, uppger tidningen.

Angelina Jolie har valt att inte kommentera anklagelserna för The Sun, men ska tidigare ha sagt att hon varit väl insatt i Maddox bakgrund.

– Jag skulle aldrig stjäla ett barn från en mamma. Jag kan bara föreställa mig hur fruktansvärt det skulle vara. Jag föredrar att stanna på rätt sida av lagen, skriver The Sun att hon sat vid ett tidigare tillfälle.

ARTIKELN HANDLAR OM