Donald Trumps utspel om Sverige

Kändisarna driver med Trump efter Sverige-utspelet

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Donald Trumps utspel om Sverige fick många att höja på ögonbrynen.

Nu skojar både svenska och utländska kändisar friskt om presidenten.

”Oklart vad Trump menar när han pratar om ’vad som hände i Sverige igår kväll’. Troligtvis att the Foo inte gick direkt till Friends”, twittrar Malena Ernman.

Oklart vad Trump menar när han pratar om "vad som hände i Sverige igår kväll". Troligtvis att the Foo inte gick dir… https://t.co/KfDkcyHtjb

Författaren Camilla Läckberg tror sig ha funnit svaret på det alla undrar.

På Twitter vänder hon sig direkt till den amerikanske presidenten:

”Ja, jag åt en dålig räka. Kan vara det mr Trump gjorde en stor sak av? Ganska överraskad över hur bekymrad presidenten blev”.

”Enda offren var hjärnceller”

Även i USA raljerar kändisar över Donald Trump. ”Star trek”-stjärnan George Takei twittrar ”Je suis Sweden”, vilket bland annat delats av komikern Henrik Schyffert.

Samtidigt använder sig Harry Potter-författaren J.K. Rowling av hashtaggen ”#MakeBiscuitdryagain” och syftar på att det stora som hänt i Sverige skulle vara att en häst räddats ur en brunn.

”Skådespelaren Josh Gad, aktuell i Lasse Hallströms ”A dog purpose” och ”Skönheten och odjuret” skickar också en syrlig passning till Trump på Twitter:

”Inga snögubbar blev skadade i massakern i Sverige, så vitt jag vet. Jag är rätt säker på att de enda offren var hjärnceller”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisbråken i cyberspace

ÄMNEN I ARTIKELN

Donald Trumps utspel om Sverige

Donald Trump

Malena Ernman

Camilla Läckberg

Josh Gad

Henrik Schyffert