Lasse Kronér om hemliga kärleken: ”Gillar inte kändisvärlden”

Programledaren om nya tv-projekten och blomstrande kärlekslivet

Lasse Kronér.
Lasse Kronér.

Lasse Kronér är kär – men har lyckats gå under radarn i två år.

För Aftonbladet berättar han nu om den stora lyckan.

– Det känns jättebra, allt är kanon.

Programledaren och musikern Lasse Kronér, 59, avslutade nyligen inspelningarna av höstens omgång av SVT:s långkörare ”Doobidoo”, men han har även andra hittills hemliga, tv-projekt på gång. 

– Jag mår bra och har det bra. Det är mycket tv på gång och jag har också en skön idé på en konsertgrej jag har skissat på ganska länge och som förhoppningsvis blir av framåt. Jag pillar som vanligt med lite av varje, säger han och låter påtagligt harmonisk.

Det är inte så konstigt, det blomstrar också på det privata planet. Sedan en tid tillbaka är Lasse Kronér nämligen en upptagen man, men har lyckats hålla relationen hemlig för allmänheten. Att han är lycklig råder det däremot inget tvivel om.

– Ja, det är jag. Vi har varit tillsammans i två år. Men jag är ju sådan, jag tycker det privata är privat. Jag är så jävla offentlig ändå och den lilla biten jag kan ha för mig själv vill jag ha för mig själv. 

Vem är denna kvinna som har fångat dig?

– Det är en väldigt snäll, kreativ och extremt bra människa. De flesta kvinnor som jag har levt med har varit oerhört ointresserade av att vara i offentligheten, och hon är så fruktansvärt ointresserad av mig när det kommer till det jag gör. Jag fastnar för den typen av kvinnor som just tycker att den biten är ointressant och jag tror exempelvis aldrig att jag skulle få med henne på en premiär eller en röd matta. Hon gillar ingenting som har med kändisvärlden att göra och det uppskattar jag. Det är grymt skönt eftersom jag är likadan.

Lasse Kronér skrattar gott när vi frågar om han är kär.

– Ja, det är klart jag är. Annars hade det varit jävligt dumt att vara tillsammans med henne. Det känns jättebra, allt är kanon. Hon är som sagt otroligt kreativ och jag gillar verkligen den konstnärliga sidan.

Lasse Kronér.
Lasse Kronér.

Hur träffades ni?

– Det var på krogen. Vi träffades på en restaurang och åt middag, så det var inte så att vi stod och hängde i någon bar. Allt känns jättehärligt.

Får man fråga vad kvinnan i ditt liv heter?

– Nej, det får man inte för det har hon varit jävligt tydlig med. Jag skulle nog hamna i skiten om jag avslöjade det. Men vår relation är inte hemligt på något sätt och vi går hand i hand på stan, men hon har inget intresse av att vara i media, förklarar Lasse Kronér och berättar att de fortfarande har separata boenden:

– Vi bor inte ihop. Som livet ser ut nu är det här upplägget mest praktiskt. Men det kommer förhoppningsvis säkert andra tider.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN