Bianca Ingrossos svar på familjens botoxkritik

Det blir en het diskussion om botox i veckans ”Wahlgrens värld”.

Pernilla Wahlgren, 53, ifrågasätter varför unga, inklusive dottern Bianca Ingrosso, 26, väljer att göra skönhetsingrepp.

– Varför är det så fel att man bestämmer över sin egen kropp?, säger Bianca i programmet.

I veckans avsnitt av ”Wahlgrens värld” får vi se Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgren, 53, ta en gemensam lunch på stan. Något som slutar i en intensiv diskussion om botox.

Det är efter att Bianca Ingrosso tar upp sin botox i pannan som Pernilla Wahlgren ifrågasätter varför Bianca hade gjort det.

– För att när jag gör ”Talang” så får jag en sån här ådra, en spänningsådra som gör att jag ser så fruktansvärt arg ut i tv, säger Bianca i programmet.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.
Pernilla Wahlgren.
Pernilla Wahlgren.

Bianca försvarar sig

Något Pernilla inte riktigt håller med om.

– Och jag som tycker att man ser arg ut av botox. Men jag fattar inte varför man ska göra botox när man är ung, det fattar jag inte, svarar Pernilla.

Bianca menar att ”50+”-generationen ofta ifrågasätter hur unga väljer att göra med sitt utseende – medan de själva också väljer att ta hjälp av olika ingrepp.

– Många som är liksom, särskilt i min bransch där man syns mycket på tv och tas bilder och man vill se liksom snygg ut så blir det väl lätt att man gör behandlingar, säger Pernilla.

– Och varför får man inte som ung då vilja se snygg ut om man gör tv? svarar Bianca.

Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso.
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i ”Wahlgrens värld”.

”En annan tjej”

Även Benjamin Ingrosso, 24, ansluter sedan till lunchdiskussionen – han håller med om att systern ändrat mycket i sitt utseende.

– Jag kan ju sätta en bild på dig för tre år sen och sätta den bredvid. Och det är ju en annan tjej, säger han i programmet.

Bianca svarar på kommentarerna genom att hon inte bara ändrats av sina få ingrepp med botox, utan också av naturliga anledningar som att hon helt enkelt förändras med åldern.

– Det är nånting i min familj som har fått för sig att den dagen jag fyllde 18... Om jag förändrar mitt utseende för att jag blir äldre, så är det för att jag har själv förändrat det och inte att jag förändras.

Publisert:

LÄS VIDARE