Carolina Gynnings missnöje med sviten för 9 000 kr: ”Jävligt dåligt”

”Ja, jag är för stor för Sverige”

Carolina Gynning.
Carolina Gynning.

Carolina Gynning är missnöjd med sin senaste hotellbokning.

Anledningen? Inget personligt kort som hälsade henne välkommen.

– Jag var sur hela kvällen för jag fick ingenting, säger Carolina Gynning i sin podcast ”Gynning & Berg - Hittar sig själva”.

9 000 kronor per natt betalade Carolina Gynning, 43, för en hotellsvit i Sälen. Men hon surnade till när varken frukt eller ett personligt välkomstkort väntade på rummet.

– Jag tycker att det är jävligt dåligt. Att där inte ens fanns en liten vindruva, där det står ”välkommen till vårt hotell, Carolina”. Eller något sånt. Kan man inte begära det? säger hon i podcasten ”Gynning & Berg - Hittar sig själva”, som hon har tillsammans med Carina Berg, 44.

Carolina Gynning skulle själv inte bo i sviten, den var till hennes mamma Agneta Gynning som fyllde 70. Carolina Gynning, pojkvännen Viktor Philipson, 35, och barnen bodde själva i en fjällstuga.

Viktor Philipson och Carolina Gynning.
Viktor Philipson och Carolina Gynning.

”Jag är för stor för Sverige”

– Det här gör mig så jävla irriterad. Det är ju för jävligt att jag börjar tro att jag är J-Lo eller Madonna typ, säger Gynning i podcasten och skrattar.

– Du är ju Sveriges J-Lo, svarar Carina Berg.

Carolina Gynning fortsätter uttrycka sin upprördhet och menar på att hon alltid får en ”välkomstgrej” varje gång hon bokar en hotellsvit.

– Även fast ingen vet att det är Carolina Gynning för att jag har bokat en svit i Napoli och där är det ingen jävel som vet vem jag är, men då är det så här ”Kära Carolina, vi är så glada att du bor på vårt hotell”, säger hon.

Hon fortsätter:

– Och jag kan tycka såhär och där är jag lite hård nu. Ja, jag är för stor för Sverige och jag tycker att man ännu mer ska göra det om det är Carolina Gynning eller Carina Berg som kommer till hotellrummet. För då kanske man hamnar på Instagram.

Vy över Sälen.
Vy över Sälen.
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN