Skådespelare hittad död – blev 47 år

Kim Porter var tillsammans med Sean ”Diddy” Combs i 13 år

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Modellen och skådespelaren Kim Porter är död. Porter, som har tre barn tillsammans med Sean ”Diddy” Combs, hittades i sitt hem, rapporterar TMZ.

Hon blev 47 år.

Kim Porter och Sean ”Diddy” Combs på Oscarsgalan 2005.
Foto: AMY SANCETTA / AP
Kim Porter och Sean ”Diddy” Combs på Oscarsgalan 2005.

På torsdagen, runt tolv på dagen lokal tid, larmades polis till Kim Porters hem i Los Angeles. Enligt källor till TMZ handlade samtalet om en person som drabbats av hjärtstillestånd.

Kim Porter hade ett av-och-på-förhållande med världsstjärnan Sean ”Diddy” Combs i 13 år. De började dejta 1994, och gick slutligen skilda vägar 2007.

1998 födde Porter deras första gemensamma barn, Christian Combs, och 2006 fick paret tvillingarna Jessie James och D’Lila. Hon har även en 27-årig son, Quincy Brown, också han skådespelare, från ett tidigare förhållande med artisten Al B. Sure!.

Så sent som den 30 oktober syntes Porter tillsammans med sina barn och ex-män på premiären av Quincy Browns film ”The holiday calender”.

Källa: Var sjuk

Combs pressansvarig Cindi Berger bekräftar dödsfallet för TMZ och ber om att man ska respektera familjens önskan att få sörja i fred.

Dödsorsaken är ännu okänd, men enligt källor till TMZ ska Porter haft influensaliknande symtom i flera veckor och hon ska inte ha blivit bättre.

Kim Porter var både modell och skådespelare. Hon har bland annat medverkat i Combs realityserie ”I Want to work for Diddy”.

Kim Porter blev 47 år.

Foto: DIANA ZALUCKY / AP WALT DISNEY WORLD
Diddy och Kim Porter på Disneyland med sonen Christian 2005.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN