Zara Larsson

Zara Larssons pris på Instagram: 300 000 kr

Stjärnan avslöjar vad hon tar för sponsrade inlägg: ”Inte bara pengar”

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Hon är en av Sveriges mest framgångsrika artister i världen.

Nu avslöjar Zara Larsson hur mycket pengar hon tjänar på sina sponsrade Instagram-inlägg.

– Säg 300 000 typ, säger hon i det kommande avsnittet av ”Framgångspodden”.

Zara Larsson, 20, vet sitt värde.

I senaste avsnittet av ”Framgångspodden” som släpps onsdag 5 december avslöjar hon hur mycket hon tar betalt för ett Instagraminlägg om en produkt.

– Det är inte bara pengar som är involverade, säger hon.

– Det är ju nånting man måste tänka på när man vill åstadkomma att ha ett varumärke . Där är jag väldigt noga med vad jag associeras med, vad det är för grejer som jag vill lägga upp. Det kommer väldigt många förfrågningar där jag är så här: ”Varför skulle jag vilja vara en del av det där? Varför tror de det?”, säger hon.

Inkomst på 800 000 kronor

Men sen går hon ändå in på priset för ett sponsrat inlägg, om det väl är något hon kan tänka sig att ställa sig bakom.

– Om det är nånting jag tycker om som jag verkligen stöttar så gör jag många grejer för bättre pris, eller om nåt litet paketpris, men säg 300 000 typ. Nånting sånt, säger Zara Larsson i Framgångspodden.

Men pengarna går in i Zara Larssons bolag. För inkomståret 2017 har hon skattat för en inkomst på totalt drygt 800 000 kronor, enligt Skatteverket. Summan fördelas på en halv miljon i inkomst av tjänst och närmare 300 000 kronor för överskott av kapital.

Zara Larsson.

Mamma hjälper till

Tidigare har Zara Larssons mamma Agnetha haft ansvaret för dotterns ekonomi, men i ”Framgångspodden” säger artisten att hon numera har en revisor.

– Mamma har egentligen bara hand om... Hon har egentligen inte hand om nånting. Hon håller bara koll, vilket är väldigt skönt för att jag personligen tycker att det är jättesvårt att hålla i pengar, säger hon.

– Det värsta som hände mig var att jag fick ett kreditkort. Jag älskar det, men jag tycker att det är farligt. Jag är väldigt dålig på att hålla i pengar, säger Zara Larsson.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Så övertalades Anders Glenmark att medverka i ”Så mycket bättre”

ÄMNEN I ARTIKELN

Zara Larsson