Gordon Ramsay: Så blåser jag fartkamerorna

Stjärnan berättar öppet om hur han gör för att komma undan rättvisan

avPatrik Jäverbo

1 av 2 | Foto: Richard Shotwell / TT / NTB Scanpix

Gordon Ramsay älskar sina Ferraribilar, och framförallt att dra på lite extra på vägarna.

Nu avslöjar stjärnkocken öppet hur han gör för att kunna köra snabbt och ändå komma undan straff:

– Jag fastar inte på fartkamerorna för att jag tejpar över min registreringsskylt med plastfilm, säger stjärnan enligt The Mirror.

Bilförare som kör för fort får oss ofta att se rött, men någon som inte verkar har några problem med att dra på lite extra är stjärnkocken Gordon Ramsay, stjärnan berättar öppet om sitt knep för att smita undan rättvisan, det rapporterar The Mirror.

– Jag tar ut bilen halv tre på morgonen på motorvägen och drar på ordentlig, polisen kan aldrig ta mig och jag fastar inte på fartkamerorna för att jag tejpar över min registreringsskylt med plastfilm.

Han fortsätter:

– Det blir ingen bild, det bara reflekteras i kameran, det är fantastiskt! Ett toppentips.

Stjärnan har tidigare stoppats av polis för fortkörning, bland annat under hösten för två år sedan i Storbritannien när han körde i över 110 kilometer i timmen vilket var över 50 kilometer i timmen snabbare än vad det var tillåtet.

Dödsolyckorna i området ökar

Gordon Ramsey är ägare till flera Ferraribilar, varav den snabbaste kan komma upp i hastigheter i omkring 320 kilometer i timmen. Den högsta lagliga gränsen för motorvägar i Los Angeles är strax över 100 kilometer i timmen.

Los Angeles borgmästare har under en lång tid försökt att få bukt med dödsfall relaterat till trafikolyckor i området, men trots försöken har antalet människor som mister livet i i trafiken i Los Angeles ökat varje år sedan 2016.

ARTIKELN HANDLAR OM