Pratar live-spya i Tyra Banks show

Reporter: Linda Widman

Publicerad:
Uppdaterad:

Eva Nazemson medverkar i supermodellens show

1 av 2 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Programledaren Eva Nazemson ska medverka i Tyra Banks show för att prata om sin världskända live-spya. Ett av världens mest omtalade Youtube-klipp.

Hon blev känd för att hon kräktes i direktsänd tv. Klippet lades ut på Youtube och blev en succé världen över.

Men sagan tar inte slut där. Nu väntar Tyra Banks show för programledaren Eva Nazemson.

Det var i söndags som programledaren Eva Nazemson, 23, fick en oväntad inbjudan på mejl. Inbjudan kom från ingen mindre än Tyra Banks show, som undrade ifall den svenska programledaren ville medverka i supermodellens show under temat ”Youtube-klipp”.

– Gissa vems klipp de vill ha med! skriver Nazemson på sin blogg hanky.se/Eva.

I flera inlägg berättar programledaren vidare i bloggen hur hon för samtal med producenterna om att åka till New York, men att inget ännu är hundra procent säkert.

– Han ringde mig och sa att alla älskade idéen att flyga dit mig, men det är en sista person han måste få det bekräftat av, skriver Eva Nazemson på sin blogg.

I väntan

På lite mer än ett dygn hinner dock mycket hända. Blogginläggen avlöser varandra, Eva Nazemson väntar vid telefonen och slutligen bekräftas hennes medverkan i programmet.

– Alltså förstår ni, en liten skit som jag, Eva Nazemson har blivit inbjuden till Tyra Banks program? skriver en exalterad Nazemson på måndagskvällen.

Ännu ett dygn senare sitter hon på ett plan på väg mot New York.

I kväll är det dags för vår svenska YouTube-stjärna att medverka i Tyra Banks show.

Publicerad: