Sanna Nielsen om allsångspremiären: ”Sjukt roligt”

Av: Benjamin Andrée, Leo Pettersson

Publicerad:
Uppdaterad:

Premiären av årets ”Allsång på Skansen” är avverkad.

Och ingen verkar nöjdare än programledaren själv.

– Jag var i min egen lilla värld, säger hon.

Allsångssommaren är nu igång på allvar.

Efter måndagens premiär av ”Lotta på Liseberg” var det så på tisdagskvällen dags för huvudstadens motsvarighet – ”Allsång på Skansen”.

För tredje året i rad är det Sanna Nielsen som styr spakarna. Nöjesbladets Torbjörn Ek har hyllat hennes insats efter premiären. Programledaren själv är också minst sagt nöjd.

– Det är så jäkla skönt att vi äntligen är i gång. Vi hade fint väder, jättehärliga gäster och det kändes bara superbra helt enkelt, säger hon.

– Jag hade sjukt roligt. Trumsetet och gitarren i öppningsnumret funkade och jag körde bara på. Sen har jag ingen aning om hur det lät för jag hörde ingenting. Jag var i min egen lilla värld.

Internationell gäst nästa vecka

Men programmet vore inget utan dess gäster. I år tycker Nielsen att de får möjlighet att prata med varandra på ett bekvämare sätt.

– Alla gäster bjussade på sig själva och vi hade mer luft i programmet. Jag kunde landa mer i alla intervjuer och jag kände mig trygg i den lilla rutin jag hunnit skaffa mig. Det är ju ändå tredje sommaren.

Och på tal om gäster.

Sanna Nielsen pratade med Nöjesbladet för någon dag sedan att Beyoncé vore en drömgäst. Detta speciellt med tanke på att världsstjärna var i Stockholm för en spelning med maken Jay-Z.

De lämnade dock landet på rekordtid. Men nu kan Sanna avslöja att en annan internationell artist gästar nästa veckas program.

– Jag ser fram emot nästa vecka. Det kommer hända massa spännande saker. Då gästas vi av GES och Linda Pira bland annat. Vi har också en internationell gäst till nästa vecka Alessia Cara. Sedan är det fullt ös resten av sommaren.

Publicerad:

LÄS VIDARE