Jennifer Lopez singel igen

1 av 2 | Foto: Jennifer Lopez och Beau Casper Smart
NÖJE

Jennifer Lopez är singel igen. Hon och pojkvännen Beau Casper Smart har gjort slut efter fyra år tillsammans uppger källor för People.

– Det var inte något dramatiskt uppbrott utan relationen kom bara till ett naturlig slut, säger källan till tidningen.

En fyra år lång kärlekshistoria är över. Jennifer Lopez och pojkvännen, dansaren Beau Casper Smart, har gjort slut uppger källor både för People och TMZ. Enligt People ska paret ha gjort slut för några veckor sedan. Men uppbrottet ska ha skett i samförstånd enligt källor nära paret.

– Det var inte något dramatiskt uppbrott utan de var på god fot med varandra. Relationen nådde bara ett naturligt slut. De kommer att förbli vänner och de ses fortfarande, men de är inte tillsammans. Det var mycket älskvärt, säger en källa till Peolpe.

Ryktena om paret började cirkulera redan i oktober 2011. Enligt källor var relationen inledningsvis bara en fling och inte menat att bli något mer men i juli 2012 bekräftade paret att de var tillsammans.

– Hon är söt, rolig, trevlig, lättsam och älskvärd. Jag kan inte begära något mer, sa Smart om sin flickvän då.

Firade J-Los födelsedag

Till skillnad från sångerskans tidigare frhållanden, och trots att paret har gjort slut innan, har de valt att hålla relationen mestadels utanför rampljuset.

– Vi går inte ut så mycket. Ingen av oss dricker, använder droger, röker eller någon annan galenskap. Vi blir inte helt uppslukade av det där Hollywood-livet som bara tuggar i sig dig och sedan spottar ut dig. Jag har sett det hända miljoner gånger, sa Smart tidigare till Peolpe.

Nyligen sågs paret i Las Vegas där de firade J-Lo födelsedag den 24 juli. Smart sågs även besöka sångerskans show på Caesars Palace den 13 augusti, då tillsammans med J-Los exmake Marc Anthony och hans flickvän Shannon de Lima.

Några dagar efteråt sågs dock Smart lämna en restaurang i West Hollywood, efter en middag med tidigare Pussycat Dolls-sångare Nicole Scherzinger och Modern Family-stjärnan Sarah Hyland.

Övervägde att gifta sig igen

Nyligen berättade stjärnan för People att pojkvännen spelade en stor roll i hennes och tvillingarna Maximillian och Emmes liv, som hon har tillsammans med Anthony. I januari sa stjärnan även att hon övervägde ett fjärde äktenskap men förklarade samtidigt att hon lärt sig att hennes relationer inte hade någon särskilt stark effekt på hennes lycka.

– Någon kan tillföra något till din lycka men det är inte vad som kommer att göra dig lycklig i slutändan. Jag var tvungen att hitta lyckan själv och det har varit en inlärningskurva, sa J-Lo till tidningen i januari.

ARTIKELN HANDLAR OM