Timell och Läckberg pratar ut om bråket

avEmilia Berntsson

NÖJE

”Har övervägt att sluta instagramma på grund av Anders”

1 av 2 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Camilla Läckberg.

Under många år har Camilla Läckberg fått utstå påhopp och gliringar från Anders Timell.

Nu ber han om ursäkt i sitt radioprogram.

– Jag gillar ju att retas med folk, men man kanske ska retas på rätt sätt och på en bättre nivå än vad jag har gjort, säger Anders Timell i ”Gry och Anders med vänner”.

Tisdagens program av ”Gry och Anders med vänner” i Mix Megapol gästas av författaren Camilla Läckberg, 42. Programledaren Anders Timell, 51, har i flera års tid hackat på Camilla Läckberg, både privat och offentligt, om allt från hennes Instagram till svärföräldrarnas klädval på hennes bröllop.

– Jag har övervägt ibland att sluta instagramma på grund av Anders, för att jag inte orkar, säger Camilla Läckberg i programmet.

”Gjorde helikoptern”

Anders Timell berättar att det egentligen inte är Camilla Läckberg som person han stör sig på utan det är mer att vissa människor, Camilla Läckberg till exempel, delar med sig av hela sitt liv på sociala medier.

– Det här kommer ju i och för sig från killen som sprang och gjorde helikoptern och visade schnalen titt som tätt för oss övriga i ”Let's dance”-gänget. Så när man pratar om att reta sig på att någon är öppen, jag förstår inte hur det kan vara bättre, säger Camilla Läckberg i programmet.

”Måste ha en viss toleransnivå”

Anders Timell förstår att folk kan störa sig på honom också men tror att det är något man får räkna med i sociala medier, något Camilla Läckberg håller med om.

– Självklart som offentlig person får man ta att folk driver med en. Jag själv bjuder på det rätt många gånger, både radio, tv och så vidare och jag är medveten om att jag måste ha en viss toleransnivå, att man får bjuda på det. Men du har förbrukat det kapitalet sedan länge. Och när du dessutom vet att du har det och dessutom vet att jag blir ledsen, säger hon.

Ville be om ursäkt

Anders Timell bjöd in Camilla till programmet för att de skulle kunna prata igenom bråket och han anser att han förstår henne bättre nu.

– Jag ber verkligen om ursäkt för det och jag kommer att sluta med det. Det kommer inte inträffa igen Camilla, det kan jag lova dig, säger Anders Timell i programmet.

När Nöjesbladet når Anders Timell är han lättad över att bråket äntligen är över.

– Jag vill att alla ska må bra och känna sig okej, och jag insåg ganska fort att det har Camilla inte gjort. Så nu känns det ju bättre att vi har rett ut det där. Slutet gott, allting gott, säger han och fortsätter:

– Jag får tänka till lite ibland, det måste finnas en gräns. Jag hoppas att det där hjälpte så att folk som skriver massa dumma saker förstår att man faktiskt ibland gör någon illa.

Nöjesbladet söker Camilla Läckberg.

ARTIKELN HANDLAR OM