Fick ont i magen – när profilen klädde av sig naken

NÖJE

”Ung och bortskämd”-deltagaren om nakenintervjun: ”Borde jag ha lämnat rummet?”

1 av 4

Hon ska intervjua musikalartisten – han gör "helikoptern".

”Ung och bortskämd”-deltagaren Hanna Lilja kämpar för att kunna slutföra sitt uppdrag i finalavsnittet.

– Först fick jag ont i magen, säger hon till Nöjesbladet.

Hanna Lilja, 21, får i uppgift i TV3:s ”Ung och bortskämd” att marknadsföra showen ”Wild thing about love” på kommunals lyxkrog Metropol Palais där bland annat Tony Irving och Kenny Solomons medverkar.

När hon ska intervjua Kenny Solomons är han helt naken. Eller rättare sagt skyler han sig först med en mugg, som han sedan avlägsnar.

– Han bjöd på hela paketet, säger Lilja generat i programmet.

Bland annat gör han "helikoptern" framför Lilja när han beskriver vad showen går ut på.

– Jag kände att jag inte visste hur läget var mellan oss. Borde jag ha lämnat rummet? Han verkade inte bry sig för fem öre, säger Hanna Lilja till Nöjesbladet.

Gjorde helikoptern

Hon påpekade i tv att hon inte brukar intervjua människor när de är nakna.

– Han ville ha uppmärksamhet. En annan hade tyckt att det var skitjobbigt. I början hade jag lite ont i magen och visste inte hur jag skulle agera. Men det är egentligen bara en snopp, säger hon till Nöjesbladet.

Hon förklarar att ingen hade förvarnat henne att Solomons skulle vara naken.

– Först kände jag mig generad. Sedan ställde jag frågorna jag ville. När jag kom dit visste jag inte var jag skulle kolla när han hade snoppen i vädret, säger hon.

Några månader efter inspelningen var showen en del av Kommunalskandalen, där det visade sig att fackförbundet Kommunal hade använt medlemmarnas pengar för att finansiera krog- och konferensverksamhet och även dragit in pengar på porrshow i fackförbundets lyxkrog.

"Man utan gränser"

Solomons, känd som snabba killen i Bredbandsbolagets reklamfilmer i sex år, slutade som internetleverantörens ansikte utåt i februari. Aftonbladet har tidigare skrivit att det enligt källor är nakenshowen och hur den uppmärksammades i skandalen som är anledning till att kontraktet avslutades. Internetleverantören har tillbakavisat uppgifterna.

Solomons kommenterar att han förberedde sig inför sin lättklädda roll bakom kulisserna, och att han hade blivit ombedd att på ett realistiskt sätt visa hur det är inför en show.

– Min rollfigur bestod av att vara en man utan gränser. Jag tog in detta i intervjun. För mig är nakenhet något jag älskar och accepterar, skriver han i ett mejl till Nöjesbladet.

– Intervjun sköttes på ett professionellt sätt och som menat av TV3-producenterna, fortsätter han.

Fotnot: Finalen av ”Ung & bortskämd” sänds 21.00 i morgon tisdag i TV3

ARTIKELN HANDLAR OM

TV3

Kommunal