De hemliga tecknen i Susie Päivärintas nya video

avOlle Kvarnsmyr

NÖJE

NÖJESBLADET ANALYSERAR OCH ORERAR

Susie Päivärintas nya video är så proppfull med hemliga budskap att den kan göra dig som tittare helt matt. Här går vi igenom och försöker analysera de viktigaste delarna.

1. Susie Päivärinta presenterar sig - vi gillar det

Hon är den ena delen av 80-talsduon ”Lilli & Susie”. Vi gillar henne. Och vi ser omedelbart att hon ser ut att må bra. Susie Päivärinta utstrålar glädje, styrka och fräckisar.

2. Den glada hippieliknande trubaduren

En glad gamäng i bandana dyker upp för att ackompanjera vår 80-talsgudinna. Vi har ingen aning om vem han är men vi anar en musikalisk sammanhörighet

3. Präst anländer - läser veckopress

”Who do you trust” sjunger Susie samtidigt som en präst slår sig och läser skvallertidningen ”Hänt Extra”. Här anar vi svek, lögner och tipspengar. Kanske delar av Susies privatliv har sålts ut av någon. Men varför illustrera det hela med en präst? Frågetecken börjar hopa sig.  

4. Internationell politik

Donald Trump smyger i bakgrunden. Som tittare blir det ganska klart att Susie Päivärinta hyser stor skeptism gentemot den opportunistiska amerikanska politikern.

5. Ung punkare med gosedjur

Den unga punkaren får nog symbolisera Susies barndom och gosedjuret hennes kamp för djurens rättigheter. 

6. Stygg S&M-polis dyker upp

Susie överraskar oss alla med att leverera en fräck konstapel i musikvideo-ekvationen. Polismannen och Susie utstrålar sexuell frigörelse så det står härliga till 

7. Ängel med brutna vingar

För många är Susie nog helt perfekt. En bild hon här vill rucka på genom att plocka främ ängeln med brutna vingar.

Här är Susies mystiska video

Gör din egen tolkning av Susie Päivärintas video. Skriv i kommentarsfältet nedan.

ARTIKELN HANDLAR OM