De är singelmammorna i ”Ensam mamma söker”

avMathilde Albinsson

Fem singelmammor har blivit tre.

I ”Ensam mamma söker” får tittarna följa Elin Näslund, Theodora Larsson och Camilla Backman i sin jakt på kärlek.

– Givetvis hoppas jag på att bli kär och hitta den här speciella människan som måste finnas någonstans, säger Elin Näslund.

Nu är det klart vilka tre singelmammor som står i centrum i kommande ”Ensam mamma söker”.

De tre mammor som fått flest brev från singelkillar och är därmed de tre mammor som kommer dejta inför hela svenska folket nästa vår är Elin Näslund, 28, från Gällivare, Theodora Larsson, 30, från Borås samt Camilla Backman, 31, från Västerås.

– Det känns jättespännande!, säger Elin, som ännu inte riktigt hunnit smälta beskedet när Nöjesbladet når henne på telefon.

Gruvarbetaren Elin har varit singel i två år. Hon ser programmet som en efterlängtad chans till romans.

– Jag hoppas att jag får skratta mycket. Hela situationen, det är ju ingenting jag gör i vanliga fall. Det är en sak att dejta, men att dessutom göra det på tv... Det är verkligen utanför min comfort zone. Men jag tycker att hela ”Ensam mamma”-konceptet är väldigt fint och att det haft ett väldigt fokus på mångfald och inte varit stereotypiskt som sådana här program många gånger kan bli.

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Jessica Andersson är tillbaka som programledare.

Elin är känd inom facket som den första kvinnliga ordföranden i IF Metall Malmfälten och har under sin tid som ordförande fokuserat på jämställdhetsfrågor. Efter ett par år med jobbfokus ser hon nu fram emot att börja dejta.

– Jag är redo! Annars hade jag inte ställt upp på det här. Givetvis hoppas jag på att bli kär och hitta den här speciella människan som måste finnas någonstans, men som jag kanske inte riktigt haft chansen att få träffa ännu. Jag är ju från Gällivare. Han kanske inte är därifrån.

Programledare är även denna säsong artisten Jessica Andersson. ”Ensam mamma söker” spelas in i sommar. Nya säsongen, den tionde i ordningen, kommer visas våren 2019 i TV3, Viafree och Viaplay.


Foto: TV3
Elin Näslund.

Elin Näslund, 28 år, från Gällivare.

Barn: Freja, fyra år.

Yrke: Gruvarbetare.

Elin beskrivs som spontan och passionerad tjej med stor aptit på livet.

– Jag tycker att det är väldigt attraktivt med ett fint leende. Jag faller för välklädda män med fina skor och ambitioner, och längtar efter att längta efter någon, säger Elin Näslund.

Foto: TV3
Theodora Larsson.

Theodora Larsson, 30 år, från Borås.

Barn: Leia, tio år, Cornelia, åtta år, och Jasper, sex år.

Yrke: Delägare i en leksaksaffär.

Theodora beskrivs som en energisk, social och påhittig kvinna.

–Jag längtar efter någon som gör mig knäsvag och gillar äventyr. Jag vill verkligen träffa mannen i mitt liv, säger Theodora Larsson.

Foto: TV3
Camilla Backman.

Camilla Backman, 31 år, från Västerås.

Barn: Milian, fem år.

Yrke: Vårdbiträde.

Camilla är en sportig, lättsam och djurintresserad tjej.

– Jag tycker om sportnördar, gärna lite skägg. Jag saknar någon att komma hem till som frågar hur min dag har varit, och kanske någon att kramas med, säger Camilla Backman


ARTIKELN HANDLAR OM