Värdelöst eller suveränt

NÖJE

"Sopranos" final rörde upp många känslor

Foto: Gänget samlat Tony Soprano (James Gandolfini) med sina medhjälpare.

Det absolut sista avsnittet av succéserien "Sopranos" slutade med ett stort frågetecken.

Värdelöst! tyckte många. Coolt och suveränt, tyckte andra.

Drygt 40 procent av de röstande gav avsnittet fem plus i betyg. 25,5 procent gav den endast ett minus.

Men i forumet var diskussionen het. Var det öppna slutet en flipp – eller flopp?

”Slutet fick mig och spy. Bortkastad tid. Världelös slut” skrev signaturen ”kg.cat”.

”Bestulen på mitt livs orgasm ”

”What the FUUUUUCCKK. Jag har levt med den här serien i alla år, det känns som om jag har blivit bestulen på mitt livs orgasm....” skrev signaturen ”Vafaan”.

”Jag fattar nog inte vad som hände...??? Mead kom in på restaurangen och - ??? Vad var poängen liksom?” skrev KLA.

”Blev snuvad på mitt sopranos-klimax! vad tusan är det för fel på tv'n tänkte jag först! Sen var det ju bara ett uuuselt slut på serien:CUT och that's it liksom? jag som älskar sopranos. nej..slutet kunde faktiskt varit bättre.annars..en sorg över att serien är helt över..” skrev stellas.

”Fattar inte vad folk klagar på”

Men andra höll inte alls med.

”Suveränt. Fattar inte vad folk klagar på. Underbart slut som lämnar lite åt fantasin. Hur jävla intressant hade det varit att få se Tony bli skjuten? Snacka om cliché. Nu lutar jag ändå åt att tolka det som att han faktiskt blev skjuten och att allt blev svart för vår "hjälte"” skrev Sandoz.

”Bra mycket bra! Först tänkte jag helvetes Tv. Sen coolt, fan va bra slippa blodbad eller va blev det???? coolt fan så coolt” skrev hildan.

Många skrev också om hur mycket de kommer sakna serien.

”Usch vad jag kommer sakna den serien och den familjen! I så många år som jag har tittat..Det kommer kännas tomt. Slutet tyckte jag var både bra och dåligt. Skönt att man slapp se tony bli mördad för det skulle bli hemskt (tyckte näst sista avsnittet var jobbigt) men sen vet man ju inte vad som hände. Den killen som gick in på toa strax innan meadow kom in, kommer han mörda familjen? (tony tittade på honom misstänktsamt) Äter dom sin middag, åker hem, sil överlever och allt blir som förr? Många frågetecken är det” skrev nystanet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!