Metoo

Lindsay Lohan tvingas backa efter metoo-uttalande

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Lindsay Lohan är återigen i blåsväder, den här gången efter att hon satt foten i munnen när hon kommenterade metoo-rörelsen.

I en intervju hävdar stjärnan att kvinnor som öppnat upp om sina erfarenheter är svaga, någonting hon nu backar ifrån och utvecklar.

– Jag är ledsen om jag har sårat någon, säger stjärnan.

Lindsay Lohan skapar ständigt rubriker, den här gången efter ett uttalande om Metoo-rörelsen som fick många att rynka på ögonbrynen.

Det var i en intervju med Time Magazine nyligen som stjärnan hävdade att vissa kvinnor som uttalat sig angående sina erfarenheter av sexuella övergrepp i branschen är svaga.

– Uttalandet handlade om min förhoppning att de få falska anklagelser som finns där ute inte förminskar alla de verkliga och heroiska berättelser som kommit fram, säger hon.

”Kan vara sårande”

Hon fortsätter:

– Jag har i efterhand lärt mig att kommentarer som dessa kan uppfattas som sårande, vilket aldrig var min mening, jag är ledsen för den skada jag har orsakat.

I den ursprungliga kommentaren i intervjun kritiserade Lohan några av de kvinnor som berättat sina historier långt efter att de skett, istället för att berätta om det när väl de skedde. Hennes oro var att de fick starka kvinnor som vågade berätta nu att se svaga ut.

– Jag har den yttersta respekt och beundrar de kvinnor som vågar träda fram och berätta om sina egna erfarenheter, avslutar hon.

ANNONS

Vinterns stora rea hos Cellbes är här! Upp till 60% rabatt på tusentals varor. Röda priser gäller!

Extern länk från Cellbes SE

Handla nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Lindsay Lohan sände bisarrt bråk live på Instagram

ÄMNEN I ARTIKELN

Metoo

Lindsay Lohan