Sanna Nielsens hyllning till brandhjältarna: ”Fantastiskt”

I morgon går femte avsnittet av Allsången av stapeln.

Samtidigt rasar en av de värsta bränderna i Sverige i modern tid.

Nu skickar programledaren Sanna Nielsen en hälsning till de som kämpar mot lågorna.

– Vi är evigt tacksamma för att ni kommer och hjälper oss, säger hon.

Under tisdagen gästas Allsång på Skansen av Magnus Carlsson, en bokning som kom till sent, och inför programmet har de båda planerat någonting riktigt speciellt, de kommer gemsamt framföra en duett, något de aldrig har gjort tidigare.

– Vi har jobbat mycket tillsammans förut men vi har nog aldrig sjungit duett förut, och framförallt inte på allsången, säger hon.

Programmet gästas även av  Amanda Ginsburg , ett möte Sanna ser fram emot.

– Hon är en strålande sångerska, det kommer bli hur fint som helst.

Hyllar de som kämpar mot branden

Samtidigt utanför allsångsbubblan rasar en av de största svenska bränderna i modern tid, och Sverige har fått hjälp av både frivilliga brandkämpar och insatser från flera länder.

Under måndagen så hade hundratals personer tvingats evakuera sina hem och brandflyg från Frankrike och Italien kämpade mot lågorna, även flera brandmän från Polen, Danmark, Norge, Litauen, Tyskland och Frankrike bistår de svenska brandmännen.

Nu hyllas jätteinsatsen av programledaren.

– Det är ju fantastiskt, vi är evigt tacksamma att ni kommer och hjälper oss och ni gör ett helt fantastiskt jobb, det är så bra jobbat.

”Jag känner mig trygg”

I stora delar av landet råder det eldningsförbud, och Sanna uppmanar alla att lyssna på de rekommendationer som finns och respektera de lagar och regler som råder. Men hon är inte orolig, även om flera bränder rasar på olika orter.

– Jag känner mig väldigt trygg med att det så så många som hjälper till, men det är ju otroligt att det händer, vi måste försöka ta hand om det så gott det går, säger hon.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE