Din guide till Sex and the city

NÖJE

Ikväll intar ”Sex and the city 2” svenska biografer.

Börja förfesten redan nu med vår superguide till SATC-kvartettens olika stilar!

AV: Karolina Skande FOTO: Mikael Gustavsen, Craig Blankenhorn

Carrie Bradshaw...

....är ett riktigt fashionfreak som aldrig räds att testa något nytt. En eklektisk blandning av stilar, färger och mönster kännetecknar för hennes stil, som i många fall är ganska excentrisk. Hon kan till exempel kombinera ett par slappa shorts med ett glittrigt paljettlinne, eller varför inte en t-shirt och lång festkjol? Hon tvekar heller inte att visa upp sin nätta figur i minishorts och magkorta toppar. Gör som Carrie — våga experimentera!

Charlotte York...

...har en klassisk och proper stil som är tydligt inspirerad av det amerikanska preppymodet. Jackie O är en av hennes stilikoner och hon älskar fina, kvinnliga klänningar. Kortkort och djupa urringningar lyser däremot med sin frånvaro i Charlottes garderob.

Miranda Hobbes....

....är en respekterad karriärista som alltid klär sig elegant och sofistikerat. Hennes garderob domineras av jordiga färger i kombination med mossgrönt och orange. Etniska inslag är en solklar favorit.

Samantha Jones...

...gillar uppmärksamhet och spelar gärna på sin sexualitet. Djupa urringningar, tajta fodral och glitter är återkommande inslag i hennes stilrepetoar. Bling bling à la Versace passar Samantha utmärkt och hon är verkligen inte den som ber om ursäkt — vare sig för sin framgång eller för sin välbevarade kropp.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode