Liam Neeson

Liam Neeson i fortsatt blåsväder – nu rasar kändisarna

Sångerskan till attack: ”Rasistiskt svin”

Av: 

Cornelis Rikken

NÖJE

Rasistanklagelserna mot Liam Neesons fortsätter att hagla efter hans uttalande i tidningen The Independent.

Nu går även kändisarna till attack mot skådespelaren.

Bland annat ska sångerskan Lily Allen ha kallat stjärnan för ”rasistiskt svin” under en spelning, rapporterar Variety.

Liam Neeson, 66, har hamnat i blåsväder efter en intervju med tidningen The Independent.

I intervjun berättar skådespelaren om hur han velat döda ”en svart jävel” som hämnd efter att hans väninna blivit våldtagen och pekat ut en mörkhyad person som gärningsman.

Uttalandet har väckt starka reaktioner och under tisdagen gick filmbolaget Lion Gate ut och meddelade att de valt att ställa in pressevenemanget för skådespelarens nya film ”Cold pursuit”, rapporterar tidningen Variety.

En källa som tidningen har pratat med menar att rasistanklagelserna ska ha legat som grund till beslutet, men ännu har inget officiellt uttalande gjorts av bolaget.

Stor debatt på Twitter

Liam Neeson har fått motta stark kritik efter uttalandet och på Twitter pågår just nu en debatt om huruvida hans uttalande är försvarbart eller ej.

Vissa menar att uttalandet är oförlåtligt medan andra hävdar att det är modigt av stjärnan att våga erkänna sina misstag.

Nu ger sig även flera kända namn in i debatten.

Bland säger rapparen och skådespelaren Killer Mike att han inte skulle kunna tänka sig att jobba med skådespelaren i framtiden i ett uttalande till TMZ.

– Han har gjort bort sig och erkänt det, det är bra, men jag planerar inte att jobba med honom. Det han sagt är rasistiskt och fel, men det påverkar inte mig på en personlig nivå, säger han.

”Rastiskt svin”

En annan som riktar kritik mot skådespelaren är sångerskan Lily Allen.

Under en spelning som ägde rum i Sidney på tisdagskvällen ska hon ha tillägnat en speciell låt till skådespelaren. Hitlåten ”Fuck you”.

– Vanligtvis tillägnar jag den här låten till Donald Trump, men i kväll tillägnar jag den till Liam Neeson, ska stjärnan har sagt och även passat på att kalla honom för ”rasistiskt svin” enligt uppgifter från konsertbesökare, rapporterar Daily Mail.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Fansens ilska mot Janet Jackson: ”Drar sin familjs namn i smutsen”

ÄMNEN I ARTIKELN

Liam Neeson

Lily Allen

Rasism