Han var otrogen med skolans snyggaste tjej - när jag var höggravid

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

avOlle Kvarnsmyr

Foto: Dmitri Maruta
Riktigt sunkigt gjort

Hon var den snyggaste tjejen i klassen, han var kär i henne under hela skoltiden och kunde på något sätt inte kunde stoppa sig själv

FRÅGA: Jag är en kvinna på 36 år, gift sedan två år och mamma till en underbar flicka på nästan en månad. Bara ett par veckor innan förlossningen var min man otrogen med en kvinna på en klassträff. Jag kom på honom då hon messade ett sexigt meddelande över Messenger som även är kopplad till vår gemensamma iPad. Han förklarade det med att hon var den snyggaste tjejen i klassen, att han var kär i henne under hela skoltiden och att han på något sätt inte kunde stoppa sig själv. Det hela gjorde mig väldigt ledsen men jag var tvungen att försöka koncentrera mig på att föda barn och inte vara en arg fru. Nu en månad efter förlossningen har ilskan blossat upp och nästan förstört den fina bebistiden. Vad ska jag göra?

Riktigt sunkigt gjort

DR KÄRLEK SVARAR: Otroheter händer hela tiden. Om du bara visste vilka märkliga historier jag får höra varje dag. Nästan alla människor är någon gång vid ett eller flera tillfällen otrogen och eller blir bedragen. För många är det väldigt svårt att vara trogen en hel livstid. Generellt tycker jag det går att ha jag en viss förståelse för ett snedsteg även om det kan kännas fruktansvärt att bli bedragen. Men ABSOLUT inte i ditt fall. När kvinnan är gravid eller nybliven mamma är det partnerns primära uppgift att leverera support, kärlek och trygghet. INTE visa sparrisen för klassens snyggaste tjej. Riktigt sunkigt gjort av honom. Som läget är nu tror jag inte du ska försöka klara det här själv. Sopa alltså inte problemet under matten. Du behöver prata och bearbeta otroheten för att du ska kunna bli hel igen. Klicka på din hemkommuns sajt och boka tid för familjerådgivning. Gör det nu! Ditt fall är inte unikt för dessa proffs och det går att få bra hjälp.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla olle.kvarnsmyr@aftonbladet.se bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer