Lasse Winnerbäck om kärleken: ”Det är fantastiskt”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: FRODE HANSEN/VG
Lars Winnerbäck och norska flickvännen Agnes Kittelsen.

NÖJE

Under Värvets treårsfirande berättade Lasse Winnerbäck om livet och kärleken till norska Agnes Kittelsen.

– Det är fantastiskt, säger Winnerbäck. 

Podcasten Värvet fyller tre år och hade stor baluns på Scalateatern i Stockholm. Innan kalaset hade Värvets lyssnare fått rösta fram vilka gäster som skulle dyka upp. Vann gjorde musikern Lasse Winnerbäck och skådespelaren Bianca Kronlöf.

Kärleken är på topp

Musikern berättade för publiken om hur det är att vara Winnerbäck nuförtiden. Han talade bland annat om hur det står till med kärleken till den norska skådespelaren Agnes Kittelsen.

- Det är fantastiskt, säger Winnerbäck.

”Det funkar så bra”

Lars Winnerbäck har tidigare berättat för Ica-kuriren om relationen med Agnes Kittelsen som ”väldigt roligt och spännande”.

– Det är väl helt... Det är så abstrakt tills det händer. När man har varit med om att det inte funkar så kan man lätt tro att det är så det ska vara. Det är överraskande att det funkar så bra. Det är kanske vad jag har att säga om det, sa han till Ica-kuriren.

Ett pendlande par

Lasse berättade för Värvet-publiken att de har var sitt barn sedan tidigare relationer. Lasse har en son i Stockholm och Agnes har en son i Olso. Situationen har lett till en hel del pendlande för paret.

- Vi har både barn, och barnen har fler föräldrar än oss. Men det går faktiskt ganska så bra, säger den lågmälde artisten.

Rysk semester

Lasse gav även Värvet-publiken restips. Nyligen var Agnes och Lasse i S:t Petersburg vilket är en stad han varmt kan rekommendera.

Publicerad: