Dramatiska avskedet i ”Bonde söker fru”

Tårkaos när Liselotte väljs bort

Av: Louise Åström

Publicerad:

Liselotte Jonsson blev bortvald i bonden Dennis Anderssons sista val i ”Bonde söker fru”.

Det fick henne att bryta ihop i tårar.

– Jag känner verkligen att jag försökt göra allt, säger hon i programmet.

Bonden Dennis Andersson valde tillslut att fortsätta träffa Annie Håkansson, trots att han själv konstaterar att han haft Liselotte Jonsson som favorit redan tidigt i programmet. Men känslorna för Annie tog fart i slutet.

När Liselotte får beskedet att Dennis inte vill fortsätta träffa henne bryter hon ihop. Tårarna rinner medan hon kramas om av Dennis som förklarar att han våndats innan valet.

– Det kändes så himla bra efter igår så jag hade nog ändå något hopp därinne att han skulle låta mig vara kvar, säger Liselotte i programmet och fortsätter:

– Jag känner verkligen att jag försökt göra allt. Så jag åker inte härifrån med att jag kunde gjort mer. Jag känner verkligen att jag gjorde allt för att få honom att förstå ordentligt.

”Kan vara lite jobbigt”

För tittarna motiverar Dennis valet med att även om han tilltalas av Liselottes energi och engagemang känner han att det kan bli lite för mycket känslor.

– Det som kan vara lite jobbigt är att hon kan visa väldigt starka känslor. Jag kan ha svårt att hantera sånt, säger han i programmet.

Lindorff varnade tittarna

Redan innan avsnittet hade hunnit sändas varnade programledaren Linda Lindorff tittarna för att det skulle bli väldig känslosamt.

”Jag kan inte minnas när i Bonde söker fru jag känt så mycket under ett val. Det gjorde så ont i mig att se alla tårar, att se Dennis gråta, hur han våndas och hur känslosamt det blev under samtalen med både Annie och Liselott”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg under veckan.

”Bonde söker fru” sänds klockan 20:00 på TV4.

Publicerad: