Desperate Housewives-Jesse gifter sig

Skådespelaren Jesse Metcalfe har friat till sin popstjärneflickvän

I tv-serien Desperate Housewives är han Eva Longorias vältränade toyboy. I verkligheten har Jesse Metcalfe sedan en tid haft en romans med irländska sångerskan Nadine Coyle som utgör en femtedel av popbandet Girls Aloud.

Nu ska de gifta sig.

Metcalfe och Coyle.
Metcalfe och Coyle.

Jessie Metcalfe bara varit tillsammans med Girls Aloud-medlemmen Nadine Coyle några månader, men redan nu planerar paret sitt bröllop.

– Jag vill gifta mig snart för jag gillar inte tanken på att bli 30 år gammal och fortfarande vara singel, säger Metcalfe till den engelska tidningen News of the World.

Enligt tidningen grät Nadine Coyle av lycka när hon svarade ja till Jesses frieri.

– Nadine är överlycklig, men de bär inga ringar än och det hela är lite hemligt, säger en vän till det nyförlovade paret.

Paret har dock setts på det fashionabla varuhuset Harrods där de tittat på ringar tillsammans.

Metcalfe har strulat färdigt

Den senaste tiden har den 27-åriga Desperate Housewives-stjärnan pendlat mellan Los Angeles och London för att kunna träffa sin blivande fru så mycket som möjligt.

Tidigare har han haft ett förflutet som en riktig tjejfavorit men nu har han lovat att inte träffa någon annan. Metcalfe har ju tidigare synts med en rad skönheter och även med porrstjärnor.

På frågan om han tror att det kommer att bli ett problem för honom att hålla sig till Nadine så svarar han säkert och ler:

– Nej, inte längre. Jag har strulat runt tidigare men nu har jag träffat någon speciell.

Fick fel telefonnummer

Paret träffades i Australien för fem månader sedan där de introducerades för varandra av en gemensam vän.

– Först fick jag fel telefonnummer till Nadine så jag fick jaga runt bland alla hotellen för att jag skulle kunna hinna hitta henne innan hon skulle åka sin väg. Till slut lyckades jag och då skickade jag blommor till henne, säger Metcalfe till News of the World.

Nadine Coyle är inte den enda i Girld Aloud som är bröllopsaktuell. För några veckor sedan gifte sig bandkollegan Cheryl Tweedy med den kända engelske fotbollsspelaren Ashley Cole.

Anna Swantesson

Publisert:

LÄS VIDARE