Porrbilderna chockar Paul

NÖJE

”Han känner sig som en idiot”

1 av 4 | Foto: "ÅNGRAR BRÖLLOPET" Paul McCartney och Heather Mills ligger i skilsmässa och porrbilderna har gjort stämningen ännu mer infekterad. ”Paul ångrar bittert att han gift sig med Heather”, säger en vän.

LONDON. Här är bilderna som chockar sir Paul Mc-Cartney.

De visar att hans fru varit hårdporrstjärna.

– Han känner sig som en jubelidiot, säger en vän.

Mitt under parets pågående skilsmässa publicerade brittiska The Sun i veckan bilder som visar att McCartneys fru varit en hårdporrstjärna. Något som han enligt uppgift inte hade en aning om.

Bilderna publicerades 1988 i en tysk bok med titeln ”A Lovers’ Guide” och föreställer Heather Mills i diverse pornografiska ställningar med en naken man.

Mills hävdar via sin advokat att det rör sig om erotiska bilder, inte porr. Men brittiska tidningar kontrar med att publicera fler bilder, som visar motsatsen. Dessutom skriver de att ”övriga bilder är så grova att de inte går att visa i familjetidningar”.

”Vi hade maratonsex”

Snart kan dessutom ännu ett bakslag komma för Heather Mills.

Enligt dagens The Sun påstår mannen på bilderna – som ännu inte blivit namngiven – att han och Heather hade ”maratonsex” efter fotosessionen. Mannen sägs nu vara villig att sälja sin historia.

Till Daily Mail säger Paul Mc-Cartneys vänner att han är djupt chockad och besviken.

– Han ångrar bittert att han gift sig med Heather och dragit in sina barn i den här hemska situationen, säger en vän.

Heather väntas inom de närmaste dagarna ge en intervju för att ge sin syn på det inträffade. Enligt The Sun har hon kontaktat talkshowvärden Larry King på CNN.

Tidigare artiklar:

Mira Micic