Nöje

Hemma hos Anna Anka

NÖJE

Så här bor Sveriges mest kända Anka

Walk in closet Här står Annas skor i prydlig rad. På rad. På rad...
Walk in closet Här står Annas skor i prydlig rad. På rad. På rad...

Anna och Paul Anka bor i en gigantisk lyxvilla i Los Angeles med de bägge barnen. Huset är enormt och har en stor trädgård och pool. Det finns inte ett dammkorn någonstans, allt här helt perfekt. Men så har de också tjänstefolk som hjälper till att ta hand om allt i hemmet.

–?Om man anställer folk till att hjälpa en kan man göra roliga saker. Mina barn ser Paul och mig hela tiden, man behöver inte sitta och leka med klossar för att vara en närvarande förälder, har hon tidigare sagt i en intervju.

I Annas hem hittar man blanka marmorgolv, mjuka heltäckningsmattor och glänsande guldspeglar. Precis som man föreställer sig att en äkta Hollywoodfru bor.

–?Det var jag som hittade huset, och vi har byggt det som jag vill ha det, förklarar Anna för oss.

Kräsen

När hon letade hus var det några kriterier som absolut måste uppfyllas för att hon skulle vilja flytta in.

–?Huset måste kännas hemtrevligt, ljust och positivt – bra energy, säger hon.

Det var för barnens skull Paul och Anna Anka valde just det här huset.

– Jag bestämde mig redan när jag kom till LA att jag skulle bo i området som vi bor i nu, när jag hade familj och barn, säger Anna.

Det ser onekligen ut som det är Anna som fått ansvaret att fatta besluten som gäller huset och hemmet.

– Jag bestämmer allt när det kommer till huset. Jag har inrett hela huset, Paul har ingen känsla för det, förklarar hon.

Det rum Anna gillar mest är inte någon tjusig salong eller vackert sovrum.

– Mitt favoritrum i huset är köket, där hela familjen spenderar mycket tid tillsammans.

Anna och Paul umgås regelbundet med mängder av internationella kändisar världen över och haft ibland välkända gäster på besök hemma i villan. Men när de inte är på resande fot eller på mottagningar så tränar Anna fortfarande stenhårt.

– Min träning eller mat påverkas inte av mitt resande. Det är en livsstil som jag lever.

Hemma i oasen

Det enda som Anna egentligen inte gillar med att bo i Los Angeles är den besvärliga trafiken och de luftföroreningar och allt annat som kan göra det dagliga livet besvärligare.

– Nackdelen med LA är vi har värsta trafiken i hela världen.

Men de finner ändå en oas i hemmet och den stora trädgården. Där kan de koppla av tillsammans, hela familjen, när jobbet är klart för dagen.

– När jag är ledig tillfredställer jag min man. Jag ger honom massage och ansiktsbehandlingar. Vi lagar middag har myskväll ihop, förklarar Anna.

Så det råder ingen tvekan om att hon trivs bra i huset, men de vet inte om familjen ändå kommer att flytta därifrån en dag.

– Kommer vi att bo kvar i ­huset? Det vet man aldrig nu när jag är megakändis. Kanske vi flyttar till ett större hus, så vi kan filma mer med Anna Anka, förklarar Anna för oss. ?

Hotgossip

ANNONS EXTERN LÄNK

Munskydd, solskydd och skönhet – handla allt för sommaren hos MEDS.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje