Carolas flyttstrul: ”Fick åka hem ögonaböj”

NÖJE

På onsdagsmorgonen flyttade Carola Häggkvist ut på landet.

Men flytten fick en strulig start – och Carola tvingades boka en ny firma i sista stund.

”Efter någon timmes ringande och en kort bön kom vi fram till en åkare som verkade professionell”, skriver hon på Instagram.

Carola Häggkvist med familj lämnar villan i Bromma. Hon hyr ut huset och kommer att bosätta sig i Steninge slottsby.

Redan på tisdagen dök flyttbilen upp – men till sångerskans förtret var den alldeles för liten. Carola såg ingen annan råd än att skicka hem bilen igen.

”Nu går flyttlasset – idag kl 08.00 kommer de och hämtar med en Stooor lastbil!! ( en annan firma kom med en för liten lastbil igår än vad jag hade beställt .. Så de fick åka hem ögonaböj! )”, skriver Carola på Instagram på onsdagen.

”Efter någon timmes ringande och en kort bön kom vi fram till en åkare som verkade professionell och som kört åt mig förut sa han. Ok. Då hann jag packa klart allting igår i solskenet och hinna pussa hej då till den bästa grannen i Bromma och finaste tjejen med lite champagne och ost.”

Hon fick hjälp av sonen Amadeus Sögaard samt pojkvännen Jimmy Källqvist att packa ned det sista. Och äntligen kunde flyttlasset gå – från Bromma till Steninge slottsby.

1 av 3 | Foto: Jessica Gow/TT / TT NYHETSBYR N
Carola.

På onsdagen tog hon farväl av stadsdelen, som varit hennes hem sedan flera år tillbaka. I ett klipp filmar hon inifrån flyttbilen och visar att såväl påskris, påskägg, krukväxter, täcken, svartvita bilder på henne och Amadeus som scenkläder finns på plats.

– Det känns underbart. Det är en fantastisk dag och det känns som ett väldigt fint avslut på den här tiden i Bromma, kanske sju år eller något liknande. Så fin tid, både för Amadeus, som har spelat fotboll här i Brommapojkarna – tack för den tiden, jättekul som förälder och mamma att få vara med – och sen har Zoe haft fantastiska småbarnsår här. Tack, verkligen!

I början av november la Carola ut sin Brommavilla till uthyrning på Instagram. För Sigtunabygden har Carola tidigare berättat om valet att flytta till Steninge slottsby, som är ett nybyggt område intill Steninge slott i Sigtuna bestående av bostadsrätter, villor och radhus.

– Jag är egentligen en countrygirl, säger hon och berättar samtidigt att hon hoppas kunna arrangera både spelningar och en artistskola i området.

Carola äger också ett hus i Kapstaden, Sydafrika.

Se vilka som vunnit melodifestivalen flest gånger 00:56
ARTIKELN HANDLAR OM