Så doftar Harry

NÖJE

DAGENS HARRY

1 av 51 | Foto: Harry läser Harry vill gärna sätta sig in i andras kulturer. Här ser vi vår Harry vän ta del av lokaltidningen.

Harry Styles och hans glada kumpaner i boyband-troppen One Direction vill förföra ännu ett av dina sinnen.

 Nöjesbladet gör vad vi kan för att tillgodose våra underbara, kräsna, intelligenta och glada Harry Styles-fans. Med stor frenesi och iver rapporterar vi, för att bara nämna några vällästa artiklar, om när

,

,

och går

. Men det är en sak vi har svårt att utröna, trots idoga försök och hemliga källor. Hur luktar Harry egentligen?

Äntligen ett dofttecken

Under stort (nåja) hemlighetsmakeri har Harry och hans vänner under det senaste halvåret jobbat hårt för att ta fram den där speciella One Direction-doften. Till en längtande och stundtals, måste vi säga, väldigt trånande värld kom nyligen ett dofttecken från vår vän: 
”Doften kallas (trumvirvel) Our Moment och den luktar som en sommardag”, twittrade Harry.

Inte bara en massa jox

Det är inte bara att blanda ihop lite jox för att få fram en parfym. Ett faktum som Harry och hans vänner har tagit på fullaste allvar. Som testpanel utsågs delar av One Directions lite kräsnare familjemedlemmar. Släktingar med -  får vi förmoda välutvecklade luktorgan. Harrys kollega Niall twittrade nyligen om släktingarnas nästest: ”Jag har testat doften på min familj och de älskar lukten”, skriver han.

Enligt källor består doftsensationen av rosa grapefrukt, vilda bär, röda vinbär, jasmin, färsk freesia, krämig mysk, skog och vit patchouli. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!