Robert Gustafsson

Robert Gustafsson tar med sig Rolandz på ny krogshow

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Robert Gustafsson får en egen krogshow på Rondo.

Festligt, folkdans och fuldans står på schemat, när komikern äntrar scenen med dansbandet Rolandz i spetsen.

”Det ska bli kul att komma till Rondo! Har de hårspray i Göteborg?”, hälsar dansbandets frontfigur Roland Järverup i ett pressmeddelandet.

Robert Gustafsson, 53, tar med sig kultbandet Rolandz samt andra populära karaktärer till Rondo i Göteborg i höst.

Han stod senast på Rondos scen 2011 och bjöd då på en kritikerrosad jubileumshow. Nu gör han comeback på samma scen – tillsammans med Rolandz och krogshowen ”Rolandz på Rondo”. Dansbandet firar tioårsjubileum i år och tävlar dessutom i Melodifestivalen med bidraget ”Fuldans”. En hel del ”fuldans” lär det även bli i höst, skriver 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion i ett pressmeddelande.

”Har de hårspray i Göteborg?”

Rolandz frontfigur Roland Järverup har kommit att bli en av Robert Gustafssons mest omtyckta karaktärer, efter sin medverkan i ”Torsk på Tallinn”.

”Det ska bli kul att komma till Rondo! Har de hårspray i Göteborg? Och fungerar interrailkortet på spårvagnen? Jag får ta bussen annars...”, hälsar den fiktive dansbandssångaren i pressmeddelandet.

Förutom Roland, dyker även fler av Robert Gustafssons populära karaktärer upp. Den eldiga brandchefen Greger Hawkwind, göteborgaren Weiron i Ottan, speedwaylegendaren Tony Rickardsson är några av dem som ska bjuda publiken på skrattfest.

”Rolandz på Rondo” har premiär i september.

ANNONS EXTERN LÄNK

Basplagg 3 för 2 – handla barnens kläder till bra pris hos Lindex här!

Lindex

Tipsa | Aftonbladet

Publisert:

LÄS VIDARE

Lill-Babs liv i bilder – så var det

ÄMNEN I ARTIKELN

Robert Gustafsson

Rolandz

Dansband