Robert Gustafsson tar med sig Rolandz på ny krogshow

Robert Gustafsson får en egen krogshow på Rondo.

Festligt, folkdans och fuldans står på schemat, när komikern äntrar scenen med dansbandet Rolandz i spetsen.

”Det ska bli kul att komma till Rondo! Har de hårspray i Göteborg?”, hälsar dansbandets frontfigur Roland Järverup i ett pressmeddelandet.

Robert Gustafsson, 53, tar med sig kultbandet Rolandz samt andra populära karaktärer till Rondo i Göteborg i höst.

Han stod senast på Rondos scen 2011 och bjöd då på en kritikerrosad jubileumshow. Nu gör han comeback på samma scen – tillsammans med Rolandz och krogshowen ”Rolandz på Rondo”. Dansbandet firar tioårsjubileum i år och tävlar dessutom i Melodifestivalen med bidraget ”Fuldans”. En hel del ”fuldans” lär det även bli i höst, skriver 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion i ett pressmeddelande.

”Har de hårspray i Göteborg?”

Rolandz frontfigur Roland Järverup har kommit att bli en av Robert Gustafssons mest omtyckta karaktärer, efter sin medverkan i ”Torsk på Tallinn”.

”Det ska bli kul att komma till Rondo! Har de hårspray i Göteborg? Och fungerar interrailkortet på spårvagnen? Jag får ta bussen annars...”, hälsar den fiktive dansbandssångaren i pressmeddelandet.

Förutom Roland, dyker även fler av Robert Gustafssons populära karaktärer upp. Den eldiga brandchefen Greger Hawkwind, göteborgaren Weiron i Ottan, speedwaylegendaren Tony Rickardsson är några av dem som ska bjuda publiken på skrattfest.

”Rolandz på Rondo” har premiär i september.

Publisert:

LÄS VIDARE