”Bachelor-Stassi” i chock efter kärleksbeskedet

Visste inte om att hon blivit dumpad

avStina Dahlgren

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Paul Hebert / American Broadcasting Companies,

Stassi Yaramchuk fann kärleken i ”Bachelor winter games”.

Efter programmet fick hon reda på från andra att hon hade blivit dumpad.

– Jag visste inte ens det, jag är chockad, säger tv-profilen till People.

I “Bachelor Winter games”, den internationella versionen av “Bachelor”, tävlar singeltjejer från hela världen om att hitta kärleken. I går gick finalen i USA och en av de som fann den rätta var svenska deltagaren Stassi Yaramchuk, 26. Hon och bachelorn Luke Pell, 33, sågs i heta scener under säsongen, men nu berättar Stassi för People att det inte gick lika hett till utanför inspelningarna. Efter finalen pratade paret knappt med varandra.

– Det känns som att du vaknar upp morgonen efter som att ingenting fanns där. Jag tänkte “Va? Har jag drömt detta?” Berättar Stassi.

Bytte aldrig nummer

Under säsongen kunde tittarna se hur hon och Luke snabbt fick kemi och blev ett par. Men de som har hoppats på en framtid för turturduvorna lär bli besvikna.

– Jag har inte ens hans nummer. Nyligen hörde jag att han hade gjort slut med mig men jag visste inte ens det, jag är chockad, säger Stassi.

Lärt sig en läxa

Trots uppbrottet är hon fortsatt positiv och ångrar inte sin medverkan i programmet.

– Jag har lärt mig en läxa och är tacksam för det. Jag har blivit starkare och förhoppningsvis smartare och jag önskar Luke allt gott. Jag hoppas att han hittar den rätta.

– Det som inte dödar härdar, säger Stassi Yaramchuk.

Svenska modeller som blev stora internationellt 00:18
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM