Disney-stjärna stäms – ska ha skickat sexbilder till minderårig

Kyle Massey stäms på minst 14 miljoner kronor

avAlex Hartelius

Disney-skådespelaren Kyle Massey anklagas för att ha skickat flera sexmeddelanden och bilder till en 13-årig flicka.

Bland annat ett videoklipp på sin erigerade penis.

Nu stämmer flickans familj honom på minst 14 miljoner kronor.

En 13-årig flicka har stämt den förre detta Disney-stjärnan Kyle Massey, 27, på minst 14 miljoner kronor. Enligt TMZ säger flickan att hon ska fått flera sexbilder från skådespelaren. Bland annat ett videoklipp på hans erigerade penis.

Hon säger vidare att hennes första möte med Kyle Massey var 2009, då hon var fyra år, när hon träffade honom på Universal city i Kalifornien. Enligt henne var det han som först tog kontakt och tog sig an rollen som en fadersgestalt för henne. Hon hoppades i sin tur att han skulle hjälpa till att förverkliga hennes drömmar att lyckas inom underhållningsbranschen.

1 av 4 | Foto: AP
Kyle Massey.

I december förra året ska han ha kontaktat flickans mamma och sagt att hennes dotter kunde flyga över till Los Angeles för att bo hos honom och hans flickvän. Kort därpå ska han ha börjat skicka sexuella meddelanden och bilder. På en av bilderna ska han ha hållit om sin penis och skrivit:

”LOL/ driver bara med dig LOL”.

Kyle Massey har medverkat i flera Disney-produktioner. Han är mest känd i rollen som Cory Baxter i Disney-serien ”That's So Raven” mellan 2003 och 2007.

ARTIKELN HANDLAR OM