Skådisen gripen för tredje gången – sedan oktober

NÖJE

Buffystjärnan i klammeri med rättvisan

1 av 3 | Foto: Nicholas Brendon, känd från 90-talsserien ”Buffy the vampire slayer”, har arresterats för tredje gången sedan oktober.

Nicholas Brendon, känd från 90-talsserien ”Buffy the vampire slayer”, har arresterats för tredje gången sedan oktober.

Han greps av polis efter att ha anmält att han fått sin plånbok stulen.

Plånboken hittades dock på ett hotellrum tillsammans med en drogpåverkad Brendon.

För tredje gången på kort tid har skådespelaren som gestaltade ”Xander” i ”Buffy the vampire slayer” arresterats på ett hotell. Skådespelaren var i Florida under fredagen för att signera autografer på ett seriekonvent och rapporteras av hotellpersonalen ha blandat alkohol och  piller tidigare under dagen, skriver TMZ.

Anmälde plånboken stulen

Brendon hade själv anmält en stöld av sin plånbok och mobiltelefon, men plånboken hittades på en byrå i hotellrummet när polisen kom dit. Enligt polisrapporten var Brendon påverkad och hade både vält hotellsängen och orsakat stopp i toaletten. Dessutom hade han gjort åverkan på inredningen och uppvisade ett irrationellt beteende.

Han fördes till sjukhus för ett skärsår på tummen och plåstrades om innan han tillbringade natten i en cell på polisstationen, skriver Daily mail.

Tredje gången

Den 18 februari rapporterades en liknande händelse då  Brendon slagit sönder rum på ett annat hotell i delstaten och vägrat betala sin nota. I oktober togs han av polis efter en incident i en  hotellobby i Idaho då han hotat både gäster och personal.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!